Veerman reageert op geruchten over transfer van PSV naar Real Madrid | OneFootball

Veerman reageert op geruchten over transfer van PSV naar Real Madrid | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·15 de junio de 2024

Veerman reageert op geruchten over transfer van PSV naar Real Madrid

Imagen del artículo:Veerman reageert op geruchten over transfer van PSV naar Real Madrid
Imagen del artículo:Veerman reageert op geruchten over transfer van PSV naar Real Madrid

© IMAGO

Joey Veerman werd de afgelopen weken veelvuldig geprezen en getipt als aanwinst voor Real Madrid. De 25-jarige middenvelder van PSV wijst de berichtgeving naar het rijk der fabelen en geeft te kennen moe te worden van alle geruchten. Veerman is vereerd dat zijn naam wordt genoemd, maar heeft ook een duidelijke voorkeur voor wanneer hij een transfer maakt komende zomer.


OneFootball Videos


De naam van Veerman werd als eerste genoemd door Marca in het rijtje met mogelijke opvolgers voor Toni Kroos bij Real Madrid. Vervolgens werd de tienvoudig Oranje-international ook bij Rondo op Ziggo Sport genoemd als versterking voor het middenveld en werd hij zelfs getipt aan Carlo Ancelotti toen hij te gast was bij het praatprogramma. "Ik zal ernaar kijken", beloofde de Italiaanse oefenmeester met een glimlach.

Ik word ermee geconfronteerd omdat iemand op televisie zegt dat ik daar goed zou passen en een Spaanse krant iets schrijft

- Joey Veerman (PSV)

Veerman voelt zich gevleid dat zijn naam wordt genoemd als aanwinst voor Real Madrid. "Maar tegelijkertijd word ik er moe van en voelt het ongemakkelijk", vertelt de spelmaker tegenover De Telegraaf. "Vooral omdat ik er iedere keer op moet reageren, terwijl er totaal niets speelt. Ik word ermee geconfronteerd omdat iemand op televisie zegt dat ik daar goed zou passen en een Spaanse krant iets schrijft."

"Misschien pas ik daar, maar hé, het is Real Madrid. Als je ziet welke spelers zij voorin hebben lopen... Daar kun je wel een balletje aan kwijt", vervolgt Veerman. "Ik zou er juist blij mee kunnen zijn, maar het blijft ongemakkelijk voelen. Zeker omdat er niets waar is van alle geruchten. Als ik een transfer maak, dan wel naar een club die graag de bal heeft. Ik ben geen speler die de hele wedstrijd inzakt en achter de bal aanloopt."

Veerman kende een weergaloos seizoen bij PSV, waar hij de landstitel mee won. De middenvelder had met zeven doelpunten en negentien assists een groot aandeel in het succes van de Eindhovenaren en het is om die reden ook niet gek dat hij wordt gelinkt aan een toptransfer. Veerman heeft nog een contract tot medio 2026 en vertegenwoordigt een Estimated Transfer Value (ETV) van 23,6 miljoen euro.

Eerder schreef Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad dat PSV, ondanks de wens om het contract van Veerman te verlengen, er verstandig aan zou doen om mee te werken aan een transfer. "Dit is een ideaal verkoopmoment als je puur naar de centjes kijkt", aldus de journalist. "Geïnteresseerde clubs moeten wel dertig tot veertig miljoen euro bieden, voordat PSV er überhaupt over gaat nadenken."

Ver detalles de la publicación