Van der Vaart totaal niet te spreken over vraagstelling Driessen: 'Tenenkrommend' | OneFootball

Van der Vaart totaal niet te spreken over vraagstelling Driessen: 'Tenenkrommend' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·27 de junio de 2024

Van der Vaart totaal niet te spreken over vraagstelling Driessen: 'Tenenkrommend'

Imagen del artículo:Van der Vaart totaal niet te spreken over vraagstelling Driessen: 'Tenenkrommend'

Rafael van der Vaart vindt een specifieke vraag die Valentijn Driessen aan Ronald Koeman stelde belachelijk. Volgens de oud-Ajacied moet Driessen ook meer kijken naar de menselijke kant van de spelers en de bondscoach, in plaats van ze als robots te beschouwen.

Tijdens Studio Fußball wordt Van der Vaart gevraagd naar de kritiek op de bondscoach, na het verlies tegen Oostenrijk (2-3). Een deel van de kritiek is wel terecht, maar om nou, zoals Valentijn Driessen deed, Koeman meteen te gaan vragen naar zijn eigen positie... Laten we even duidelijk zijn: we hebben kritiek op Veerman, Van Dijk, Memphis, Koeman, iedereen. Maar het zijn wel gewoon mensen. Ze doen hun stinkende best om goede resultaten neer te zetten."


OneFootball Videos


Volgens Van der Vaart moet Driessen eens in de spiegel gaan kijken. "Om dan zulke vragen te gaan stellen... Uiteindelijk ben je gewoon door. Misschien haal je wel de halve finale of wat dan ook. Ik vind dat wel heel erg overdreven. En er wordt altijd maar van de spelers verwacht dat ze de pers te woord staan, netje blijven. Dat hoort ook bij je vak. Maar uiteindelijk ben je mens. Zo'n vraag vond ik echt tenenkrommend, als ik heel eerlijk ben."

Ver detalles de la publicación