Van der Gijp: ''Het was heel bijzonder, gewoon Benfica wegspelen'' | OneFootball

Van der Gijp: ''Het was heel bijzonder, gewoon Benfica wegspelen'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·25 de octubre de 2024

Van der Gijp: ''Het was heel bijzonder, gewoon Benfica wegspelen''

Imagen del artículo:Van der Gijp: ''Het was heel bijzonder, gewoon Benfica wegspelen''

René van der Gijp heeft genoten van Feyenoord. De Rotterdammers hebben een geweldig resultaat neergezet in de Champions League. Woensdagavond werd SL Benfica met 1-3 verslagen en dat was allesbehalve onverdiend. De ploeg van trainer Brian Priske kwam vooral de eerste helft enorm sterk voor de dag.

"Het was heel bijzonder, gewoon Benfica wegspelen thuis. Het is een waanzinnige prestatie," vertelt Van der Gijp in het praatprogramma Vandaag Inside. "Ik kijk nooit zo naar de uitslag, maar meer naar de wedstrijd. Ik heb de eerste 35 minuten zitten kijken naar PSV, en die hadden met 4-0 achter moeten staan. Kom op, die kwamen vier keer alleen voor de keeper en dan heb je alle geluk van de wereld. Dat had Feyenoord niet; die hebben het zelf gedaan."


OneFootball Videos


Van der Gijp is vooral onder de indruk van het optreden van de 19-jarige Milambo. "Ze hebben met die Milambo echt een geweldenaar in huis. Het is niet alleen een geweldige voetballer. Donny van de Beek was ook best een goede voetballer, maar deze jongen heeft echt alles. Hij heeft een goed lichaam, goed lopen en staat rechtop. Tikt die Otamendi in de zestien gewoon door zijn stokken heen. Mooi hoor, echt een goede speler. Heel goed voor het Nederlandse voetbal."

Ver detalles de la publicación