Kaartverkoop Feyenoord - RB Salzburg start zaterdag | OneFootball

Kaartverkoop Feyenoord - RB Salzburg start zaterdag | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·25 de octubre de 2024

Kaartverkoop Feyenoord - RB Salzburg start zaterdag

Imagen del artículo:Kaartverkoop Feyenoord - RB Salzburg start zaterdag

Feyenoord start morgen, zaterdag 26 oktober, om 09:00 uur met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen RB Salzburg in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 6 november om 21:00 uur in De Kuip. Hieronder vind je meer informatie over de kaartverkoop voor verschillende groepen supporters. Tickets zijn te koop via de officiële Feyenoord Ticketshop.

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junior Kameraadjes zonder passe-partout krijgen voorrang op de kaartverkoop. Vanaf zaterdag 26 oktober om 09:00 uur kunnen deze groepen één ticket per seizoenkaart of lidmaatschap kopen. De voorrangsperiode loopt tot maandag 28 oktober om 17:30 uur. Tickets zijn alleen te koop via de officiële Feyenoord Ticketshop.


OneFootball Videos


Wil je voor meerdere supporters tegelijkertijd een ticket kopen? Dat kan! Koppel jouw kameraden aan jouw Online Ticketshop-account (indien nog niet gedaan). Dit doe je door in te loggen met jouw e-mailadres en wachtwoord. Klik op ‘Welkom’ en vervolgens op het kopje ‘Kameraden koppelen’. Door de pincode van jouw kameraad in te vullen, neem je het aankooprecht van hem/haar over.

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junior Kameraadjes met passe-partoutDe verkoop voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junior Kameraadjes met een passe-partout start, indien beschikbaar, op maandag 28 oktober om 18:00 uur. Deze supporters kunnen per seizoenkaart of lidmaatschap één ticket bijkopen.

Ver detalles de la publicación