Valentijn Driessen verzekert: 'Hij komt naar Ajax, dat is een kwestie van tijd' | OneFootball

Valentijn Driessen verzekert: 'Hij komt naar Ajax, dat is een kwestie van tijd' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·8 de agosto de 2024

Valentijn Driessen verzekert: 'Hij komt naar Ajax, dat is een kwestie van tijd'

Imagen del artículo:Valentijn Driessen verzekert: 'Hij komt naar Ajax, dat is een kwestie van tijd'
Imagen del artículo:Valentijn Driessen verzekert: 'Hij komt naar Ajax, dat is een kwestie van tijd'

© Videostill De Oranjezomer

Wout Weghorst maakt deze zomer hoe dan ook de overstap naar Ajax, zegt Valentijn Driessen. De aanvaller van Burnley wordt al tijden in verband gebracht met een overstap naar Ajax, waar men hem ziet als een geduchte concurrent ziet voor Brian Brobbey. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf maakt hij nog voor het einde van de zomerse transferperiode de overstap naar de club uit Amsterdam.


OneFootball Videos


"Ja, die komt", zei Driessen donderdagavond bij De Oranjezomer over Weghorst. "Dat is een kwestie van tijd. Het is gewoon afwachten tot Chuba Akpom weggaat. Ik denk trouwens dat Ajax ook alles in het werk zal om Weghorst te halen als Akpom niet vertrekt. Remko Pasveer zegt ook in een interview met De Telegraaf van morgen (donderdag, red.): 'Iemand als Weghorst, dát is wat wij missen."

Naast Weghorst staat ook Daniele Rugani in de startblokken voor een verhuizing naar Amsterdam. Van de verdediger is Driessen nog niet overtuigd. "Die heeft het niet gehaald bij Juventus. Moet hij dan Ajax bij de hand nemen? Dat vraag ik me af." Rugani speelde sinds de winter van 2014 148 duels voor la Vecchia Signora, maar wist nooit echt een vaste basisplek te veroveren.

'Chaos en uitverkoop' bij Ajax

Jack van Gelder ziet dat het een 'chaos' is bij Ajax. "Ze moeten echt schrapen om geld bij elkaar te krijgen. Gerónimo Rulli gaat nu naar Olympique Marseille. Die hebben ze voor acht miljoen gehaald en gooien ze er voor vier miljoen uit. Het is een soort uitverkoop."

"Ik vind dat je aan de ene kant heel open moet zijn door te zeggen dat je eerst geld moet genereren voordat je iets kan uitgeven", gaat de presentator verder. "Maar clubs en managers denken: wij blijven wel even wachten, want op een gegeven moment kunnen we ook een heitje voor een karweitje doen. Het is een hele moeilijke situatie en dat zie ook zo snel niet voorbijgaan."

Ver detalles de la publicación