Twee Oranje-internationals staan op scherp in duel tegen Oostenrijk | OneFootball

Twee Oranje-internationals staan op scherp in duel tegen Oostenrijk | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 de junio de 2024

Twee Oranje-internationals staan op scherp in duel tegen Oostenrijk

Imagen del artículo:Twee Oranje-internationals staan op scherp in duel tegen Oostenrijk

Voor het Nederlands elftal staat dinsdagavond de allerlaatste groepswedstrijd van het EK tegen Oostenrijk op het programma. Middenvelders Joey Veerman en Jerdy Schouten moeten tijdens deze wedstrijd oppassen voor een gele kaart, aangezien ze allebei op scherp staan.

Tijdens dit EK zijn spelers na twee gele kaarten geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd. Veerman ontving een gele kaart in de openingswedstrijd van Oranje tegen Polen, terwijl Schouten op de bon ging tegen Frankrijk. Bij een eventuele gele kaart zal het PSV-duo ontbreken in de achtste finale.


OneFootball Videos


Tegenstander Oostenrijk heeft wat meer spelers die op hun tellen moeten passen. Zo hebben Kevin Danso, Konrad Laimer, Philipp Mwene, Maximilian Wöber, Marko Arnautovic en Patrick Wimmer allemaal al een gele kaart achter hun naam staan. Mocht een van hen vanavond tegen het Nederlands elftal dus een gele oplopen, dan kan er een streep door een eventuele achtste finale.

Vanaf de kwartfinales worden gele kaarten weer kwijtgescholden en begint iedereen met een schone lei. Als Veerman en Schouten tegen Oostenrijk dus geen gele kaart ontvangen, dan zullen ze ook in de achtste finale nog voorzichtig moeten zijn.

Ver detalles de la publicación