Dit is de status van Joey Veerman daags na rampwedstrijd tegen Oostenrijk | OneFootball

Dit is de status van Joey Veerman daags na rampwedstrijd tegen Oostenrijk | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26 de junio de 2024

Dit is de status van Joey Veerman daags na rampwedstrijd tegen Oostenrijk

Imagen del artículo:Dit is de status van Joey Veerman daags na rampwedstrijd tegen Oostenrijk

Een dag na het debacle tegen Oostenrijk (2-3) verscheen het Nederlands elftal weer op het trainingsveld. De basisspelers, met onder meer Joey Veerman in de gelederen, stapten zoals gebruikelijk op de hometrainer. Aan het einde van de training kregen de spelers de kans om hun familie op te zoeken, zo meldt Jeroen Stekelenburg bij de NOS.

Voor Veerman eindigde de laatste groepswedstrijd van Oranje in een ramp. De middenvelder kende een dramatisch half uur en werd daarom geslachtofferd door Ronald Koeman. Veerman baalde gigantisch van zijn pijnlijke wissel en zocht na afloop troost bij zijn partner en kindje. Stekenburg vertelt woensdag hoe het eraan toe is met de PSV’er.


OneFootball Videos


“Het goede nieuws voor hem, is dat het vandaag familiedag is bij het Nederlands elftal. Dat was niet zoals de vorige keer, open en bloot op het veld, maar in beslotenheid. Ik denk dat het voor de hele selectie, maar zeker ook voor hem, toch wel een fijne dag is geweest. Een fijn familiemoment”, laat de NOS-verslaggever weten.

De reserves van Oranje speelden een dag na de wedstrijd tegen Oostenrijk een oefenduel met TSV Havelse. Nederland won uiteindelijk met 6-1 van de Duitse vierdeklasser door doelpunten van Wout Weghorst (twee keer), Micky van der Ven (twee keer), Jeremie Frimpong en Brian Brobbey.

Ver detalles de la publicación