Timber blij met Hwang op het middenveld: "Hij doet het heel goed" | OneFootball

Timber blij met Hwang op het middenveld: "Hij doet het heel goed" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·22 de septiembre de 2024

Timber blij met Hwang op het middenveld: "Hij doet het heel goed"

Imagen del artículo:Timber blij met Hwang op het middenveld: "Hij doet het heel goed"

Feyenoord heeft de overwinning waar zo lang naar werd gesnakt eindelijk te pakken. Tegen NAC Breda zag het voetbal er echt niet de gehele wedstrijd goed uit, maar toch wonnen de Rotterdammers mede dankzij doelpunten van Ayase Ueda en Quinten Timber zonder in de problemen te komen. Direct na afloop geeft de aanvoerder van Feyenoord zijn beeld op de wedstrijd.

"Het was een taaie week maar het belangrijkst is dat we gewonnen hebben. Ik denk dat je tot nu toe in elke wedstrijd wel kunt zien dat er dingen goed gaan, maar er ook zeker dingen beter kunnen. Dat zag je vandaag ook, alleen het verschil is dat we hem vandaag winnen en in die andere wedstrijd geven we het onnodig weg", begint Timber zijn verhaal bij ESPN.


OneFootball Videos


Volgens de aanvoerder is er uiteraard ook nog ruimte voor verbetering. "We komen 2-0 voor alleen daarna lopen we meer achteruit. Daar zijn nog wel stappen in te maken. Tegen N.E.C. zullen we weer beter zijn. Uiteindelijk worden we ook beter. Dat verdienen onze supporters ook die er altijd zijn."

Vervolgens gaat het over de strafschop die Timber nam in de tweede helft waar ook het tweede doelpunt uit voortkwam. "In de jeugd nam ik wel penalty's. Ik ben aan het oefenen op training en ik wilde mijn verantwoordelijkheid nemen. Hancko gunt hem aan mij. Ik neem graag penalty's en als ik de aanvoerdersband niet om had gehad had ik hem waarschijnlijk ook genomen. Gelukkig gaat hij erin."

Hwang & Ueda

Ten slotte gaat het over de samenwerking met Hwang op het middenveld. Timber is heel blij met de aanwinst van Feyenoord. "Het is fijn om hem erbij te hebben. Ik heb een goede connectie met hem. Hij doet het heel goed en hij is hier pas twee weken. Ik ben blij met hem en de supporters volgens mij ook. Datzelfde geldt voor Ayase. Ik hoop dat het meevalt met Santi, maar hij komt gretig erin en scoort meteen zijn goal. We blijven er hard voor werken."

Ver detalles de la publicación