Timber: "Beter worden als team, dat heeft tijd nodig" | OneFootball

Timber: "Beter worden als team, dat heeft tijd nodig" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·16 de septiembre de 2024

Timber: "Beter worden als team, dat heeft tijd nodig"

Imagen del artículo:Timber: "Beter worden als team, dat heeft tijd nodig"

Quinten Timber droeg tegen FC Groningen voor het eerst de aanvoerdersband van Feyenoord. In die rol moest hij direct voor de camera van de NOS verschijnen om tekst en uitleg te geven bij opnieuw een teleurstellend resultaat. Van een crisis wilde Timber echter nog niets weten.

"Dan bekijk je het wel heel negatief", reageerde de middenvelder op de vraag wat dit seizoen nog het perspectief is voor de Rotterdammers, die nu al zes verliespunten achter staan op koploper PSV. "We zijn een nieuw team met nieuwe spelers. Natuurlijk moet het beter, maar we laten ook goede momenten zien. We moeten ons daaraan vasthouden en het wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Donderdag spelen we tegen Bayer Leverkusen, daar gaan we ons op focussen. En niet op de zaken vooruitlopen."


OneFootball Videos


Bij het woord 'crisis' wil Timber dan ook ver weg blijven. Hij benadrukte opnieuw dat het huidige Feyenoord een team in opbouw is. "Zo is het gewoon. Natuurlijk moeten de resultaten beter zijn. Dat willen we ook heel graag en daarom werken we elke dag heel hard. Maar beter worden als team, dat heeft tijd nodig. Daar werken we keihard aan. Over een crisis praten willen we nu niet doen."

Ver detalles de la publicación