Standard wil in één klap twee ploegmaats naar Luik halen | OneFootball

Standard wil in één klap twee ploegmaats naar Luik halen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·27 de junio de 2024

Standard wil in één klap twee ploegmaats naar Luik halen

Imagen del artículo:Standard wil in één klap twee ploegmaats naar Luik halen

Standard wil zijn kern nog versterken met een beperkt budget. Ze staan op het punt om twee spelers binnen te halen. Twee jongens ook van dezelfde club: Marko Bulat en Bosko Sutalo van Dinamo Zagreb.

Standard Lige staat op het punt om zijn selectie te versterken met de komst van Marko Bulat (22). De dynamische middenvelder zal binnenkort op huurbasis de overstap maken van Dinamo Zagreb naar de Rouches.


OneFootball Videos


De transfer wordt vergezeld van een aankoopoptie, waarbij Standard tussen de 3 en 4 miljoen euro kan betalen om Bulat definitief over te nemen. De jonge middenvelder heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een waardevolle speler bij Dinamo Zagreb. Met zijn veelzijdigheid en dynamiek hoopt Standard een nieuwe impuls te geven aan hun middenveld.

Naast de komst van Bulat, richt Standard zijn pijlen ook op een andere speler van Dinamo Zagreb, namelijk Bosko Sutalo. De 24-jarige centrumverdediger staat eveneens in de belangstelling van de club uit Luik.

De onderhandelingen met Sutalo zijn momenteel in volle gang en Standard hoopt ook hem aan de selectie toe te voegen.

Twee veelbelovende transfers, maar het moet nog blijken hoe sterk Standard met beperkte financiële middelen uit de transfermercato zal komen. De situatie met 777 Partners is immers nog steeds niet opgelost.

Ver detalles de la publicación