Schreuder meldt zich voor beste speler van de Keuken Kampioen Divisie | OneFootball

Schreuder meldt zich voor beste speler van de Keuken Kampioen Divisie | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·13 de junio de 2024

Schreuder meldt zich voor beste speler van de Keuken Kampioen Divisie

Imagen del artículo:Schreuder meldt zich voor beste speler van de Keuken Kampioen Divisie
Imagen del artículo:Schreuder meldt zich voor beste speler van de Keuken Kampioen Divisie

© IMAGO

De kans is groot dat Walid Ould-Chikh in de komende transferperiode een transfer gaat maken. De aanvallende middenvelder, die afgelopen seizoen door FC Volendam werd verhuurd aan Roda JC, staat in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland. Ould-Chikh heeft zelf ook aangegeven klaar te zijn voor een stap hogerop, schrijft Voetbal International.


OneFootball Videos


Ould-Chikh staat in de belangstelling van zes clubs in de Eredivisie en kan ook rekenen op interesse van 1. FC Magdeburg en het CD Castellón van Dick Schreuder. Volendam, waar tevens de oudere broer Bilal Ould-Chikh onder contract staat, heeft aangegeven mee te willen werken aan de verkoop van de 24-jarige spelverdeler.

Walid Ould-Chikh was afgelopen seizoen een van de absolute uitblinkers van de Keuken Kampioen Divisie bij Roda JC. In 37 competitiewedstrijden voor de Limburgers kwam hij tot 12 goals en 8 assists. Door zijn prestaties werd hij uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie.

Ould-Chikh werd in de zomer van 2020 door Volendam uit de jeugd van De Graafschap weggeplukt. In totaal kwam de middenvelder tot 55 wedstrijden voor de club uit Noord-Holland, waarin hij 3 keer scoorde en 2 goals voorbereidde. Zijn contract loopt tot de zomer van 2025.

Bij Castellón kan Ould-Chikh de opvolger worden van Haris Medunjanin. De 39-jarige Bosniër, die in het verleden bij onder meer PEC Zwolle, AZ en Sparta Rotterdam speelde, had met negen goals en zes assists een belangrijk aandeel in de promotie naar LaLiga 2. In mei werd bekend dat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt.

Ver detalles de la publicación