'SC Heerenveen zet in op huur Sebaoui van Feyenoord' | OneFootball

'SC Heerenveen zet in op huur Sebaoui van Feyenoord' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·16 de julio de 2024

'SC Heerenveen zet in op huur Sebaoui van Feyenoord'

Imagen del artículo:'SC Heerenveen zet in op huur Sebaoui van Feyenoord'

Ilias Sebaoui traint momenteel mee met het eerste van Feyenoord om zich te bewijzen. De talentvolle aanvaller wil het liefst slagen in De Kuip, maar wanneer de Rotterdammers ervoor kiezen om de buitenspeler te verhuren, dient de eerste optie zich al aan. SC Heerenveen wil Sebaoui op huurbasis overnemen. Dit meldt journalist Sander de Vries van Leeuwarder Courant.

SC Heerenveen is volgens de laatste berichtgeving zelfs dichtbij de komst van de 22-jarige linksbuiten. Bij de Friezen staat trainer Robin van Persie aan het roer en de voormalig huurling van FC Dordrecht kan zich onder de oud-Feyenoorder uitstekend doorontwikkelen. Van Persie wil namelijk aanvallend voetbal spelen en een creatieve buitenspeler als Sebaoui past uitstekend in het speelplan.


OneFootball Videos


Sebaoui speelde afgelopen seizoen 38 wedstrijden op huurbasis voor FC Dordrecht en maakte een uitstekende indruk in de Keuken Kampioen Divisie. De rechtspoot scoorde elf doelpunten en gaf zeven assists. Als Feyenoord groen licht geeft, kan Sebaoui zich nu verder ontwikkelen op Eredivisie-niveau. Zijn contract loopt nog tot medio 2026.

Ver detalles de la publicación