'RSC Anderlecht doet extra goede zaak en mag nog meer miljoenen bijschrijven' | OneFootball

'RSC Anderlecht doet extra goede zaak en mag nog meer miljoenen bijschrijven' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·7 de julio de 2024

'RSC Anderlecht doet extra goede zaak en mag nog meer miljoenen bijschrijven'

Imagen del artículo:'RSC Anderlecht doet extra goede zaak en mag nog meer miljoenen bijschrijven'

Na twee seizoenen geleerd te hebben naast een van 's werelds beste coaches, zou Sergio Gomez Manchester City kunnen verlaten om elders wel een basisplaats te vinden. En dan zal ook RSC Anderlecht aan de kassa passeren.

Aangekomen bij Manchester City in de zomer van 2022 na een transfer vanuit RSC Anderlecht, heeft Sergio Gomez de kans gehad om onder Pep Guardiola verder te gaan rijpen. Speelgelegenheden heeft hij echter niet al te veel gehad.


OneFootball Videos


Na slechts 38 wedstrijden gespeeld te hebben sinds zijn aankomst, waarvan 14 als basisspeler, zou Sergio Gomez elders in Europa lucht kunnen veranderen om een basisplaats terug te vinden. Real Sociedad zou er hem graag bij hebben.

Nog een miljoen extra op de bankrekening?

Als voormalig jeugdspeler van FC Barcelona tussen 2010 en 2018, en later bij Borussia Dortmund, heeft Sergio Gomez slechts 29 La Liga-wedstrijden kunnen spelen met Huesca voordat de club weer naar de tweede divisie degradeerde.

Imagen del artículo:'RSC Anderlecht doet extra goede zaak en mag nog meer miljoenen bijschrijven'

Misschien zal de mogelijkheid om in zijn eigen competitie te spelen de balans doen overhellen. RSC Anderlecht passeert sowieso aan de kassa als ze hem verkopen. Aanvankelijk leek het over een doorverkoopercentage van tien procent te gaan.

Volgens Het Laatste Nieuws zou het echter gaan over 15 procent, dus nog eens vijf procent meer. Daardoor zou er nog eens meer dan een miljoen op de rekening kunnen verschijnen van RSC Anderlecht. We volgen de situatie op de voet op.

Ver detalles de la publicación