PSV ziet transfertarget opvallende keuze maken voor stuntploeg Heidenheim | OneFootball

PSV ziet transfertarget opvallende keuze maken voor stuntploeg Heidenheim | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·22 de junio de 2024

PSV ziet transfertarget opvallende keuze maken voor stuntploeg Heidenheim

Imagen del artículo:PSV ziet transfertarget opvallende keuze maken voor stuntploeg Heidenheim
Imagen del artículo:PSV ziet transfertarget opvallende keuze maken voor stuntploeg Heidenheim

© IMAGO

PSV grijpt naast de komst van Paul Wanner, zo meldt journalist Florian Plettenberg. De achttienjarige aanvallende middenvelder van Bayern München komt volgend seizoen op huurbasis uit voor 1.FC Heidenheim. De Eindhovenaren hadden de naam van Wanner op hun verlanglijstje gezet, maar konden rekenen op veel concurrentie. Daarnaast wilde Bayern alleen meewerken aan tijdelijk vertrek.


OneFootball Videos


Wanner streek in de zomer van 2018 neer in de jeugdopleiding van Bayern, waar hij in januari 2022 zijn debuut in de hoofdmacht maakte. In totaal kwam hij acht duels in actie voor het eerste elftal van Bayern, waarna hij afgelopen seizoen werd uitgeleend aan SV Elversberg. Hier speelde hij in totaal 28 wedstrijden en was hij goed voor 6 doelpunten en 3 assists.

Bayern zag Wanner weer terugkeren, maar de interesse in de Duits jeugdinternational was groot. PSV toonde interesse en ook Borussia Mönchengladbach had oren naar de komst van Wanner. Laatstgenoemde club informeerde tevergeefs naar opties voor de jonge spelmaker, die volgend seizoen uit zal komen voor Heidenheim.

Heidenheim en Bayern bereikten een akkoord over een huurperiode van een seizoen. Er werd geen optie tot koop opgenomen in de overeenkomst. Hierdoor kan PSV mogelijk volgend seizoen opnieuw aankloppen voor Wanner, die nog tot medio 2027 onder contract staat bij Bayern. Hij vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 4,8 miljoen euro.

PSV en Bayern zaten recentelijk wel succesvol aan de onderhandelingstafel over definitieve overname van Malik Tillman. De Amerikaan trok afgelopen zomer op huurbasis naar het Philips Stadion, waar PSV de koopoptie lichtte en hem voor twaalf miljoen euro definitief inlijfde. Bayern heeft een terugkoopoptie bedongen waardoor de Duitse topclub hem vanaf 2026 voor liefst 35 miljoen euro kan terugkopen.

Ver detalles de la publicación