Simons laat zich uit over geruchten: ‘Geeft mij geen stress’ | OneFootball

Simons laat zich uit over geruchten: ‘Geeft mij geen stress’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26 de junio de 2024

Simons laat zich uit over geruchten: ‘Geeft mij geen stress’

Imagen del artículo:Simons laat zich uit over geruchten: ‘Geeft mij geen stress’

Xavi Simons maakt zich totaal geen zorgen over zijn toekomst. De jongeling staat onder contract bij Paris Saint-Germain, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan RB Leipzig. Die ploeg zou graag met hem verder willen, terwijl ook Bayern München de verrichtingen van de Nederlander volgt.

Simons kwam dinsdagavond al vroeg als invaller binnen de lijnen voor de zwak spelende Joey Veerman in de EK-wedstrijd tegen Oostenrijk. Na afloop van het met 2-3 verloren duel krijgt de aanvaller annex middenvelder van L’Équipe de vraag hoe hij zijn toekomst voor zich ziet. “Mijn toekomst? Het geeft mij geen stress. Momenteel ben ik hier, dus dat zien we allemaal wel na het EK.”


OneFootball Videos


Afgelopen weekend kwam al naar buiten dat Simons graag naar Bayern München wil. De nummer drie van Duitsland is optimistisch over zijn komst en zou hem graag naar Zuid-Duitsland willen halen. Daarbij zou de Duitse recordkampioen inzetten op een huurdeal met verplichte koopoptie. Ook RB Leipzig hoopt langer over Simons te kunnen beschikken en wil hem langer huren.

Woensdagochtend meldde Fabrizio Romano op X dat PSG niet van plan is om Simons definitief van de hand te doen en dus alleen op huurbasis mag vertrekken. De speler zou zijn club zelf al op de hoogte hebben gesteld dat hij verhuurd wil worden. Na het EK zal de keuze tussen Bayern en Leipzig worden genomen.

Ver detalles de la publicación