PSV-sterkhouder getipt bij Carlo Ancelotti: 'Ik ga er naar kijken' | OneFootball

PSV-sterkhouder getipt bij Carlo Ancelotti: 'Ik ga er naar kijken' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·11 de junio de 2024

PSV-sterkhouder getipt bij Carlo Ancelotti: 'Ik ga er naar kijken'

Imagen del artículo:PSV-sterkhouder getipt bij Carlo Ancelotti: 'Ik ga er naar kijken'
Imagen del artículo:PSV-sterkhouder getipt bij Carlo Ancelotti: 'Ik ga er naar kijken'
Imagen del artículo:PSV-sterkhouder getipt bij Carlo Ancelotti: 'Ik ga er naar kijken'

© IMAGO

Joey Veerman is hoogstpersoonlijk getipt bij Carlo Ancelotti. De hoofdtrainer van Real Madrid verscheen maandagavond live in de uitzending van Rondo op Ziggo en kreeg de tip om naar de 25-jarige middenvelder van PSV te kijken.


OneFootball Videos


Tijdens de uitzending haalde presentator Wytse van der Goot een eerdere suggestie van Youri Mulder aan in gesprek met Ancelotti. "Een van onze analisten heeft een speciale tip voor u genaamd Veerman, die voor het Nederlands elftal en PSV speelt", opperde Van der Goot.

"Misschien kunt u er eens naar kijken", voegde Van der Goot daar nog aan toe, na een aarzelende eerste reactie van Ancelotti. Dit zorgde voor gelach aan tafel bij het voetbalpraatprogramma, waarna de ervaren Italiaanse succescoach ook moest glimlachen. "Ik zal ernaar kijken", beloofde Ancelotti.

Veerman werd eerder al genoemd als versterking als opvolger van Toni Kroos bij Real Madrid. De naam van de Oranje-international kwam ter sprake door de overstap van Kylian Mbappé. Nordin Amrabat vroeg zich af wie de Franse superster en de andere aanvaller van Los Blancos moet bedienen.

"Dat wordt wel een dingetje. Er moet wel een passer bijkomen", reageerde Theo Janssen. Mulder mengde zich vervolgens in de discussie en droeg een van de uitblinkers uit afgelopen Eredivisie-seizoen aan. "Veerman. Dat is toch een passer?", suggereerde de analist, die daarmee voor verbazing zorgde bij Janssen. Amrabat was iets enthousiaster. "In LaLiga zou het zeker kunnen", reageerde de international van Marokko.

Eerder viel de naam van Veerman in een lijstje van Marca met drie mogelijke opvolgers voor Kroos bij Real Madrid. Naast de 25-jarige spelmaker van PSV werden Joshua Kimmich van Bayern München en Nicolò Barella van Inter geopperd door de Spaanse krant, die deze drie potentiële opvolgers baseerde op basis van data.

PSV staat niet heel positief tegenover een vertrek van Veerman. De Eindhovenaren willen graag het contract van de achtvoudig Oranje-international, die nog tot medio 2026 vastligt, openbreken en verlengen. De interesse in Veerman neemt echter toe en het is niet duidelijk welke vraagprijs PSV verlangt. De rechtspoot vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 23,6 miljoen euro.

Ver detalles de la publicación