Priske: "Het doel is niet overleven, maar concurreren in de Champions League" | OneFootball

Priske: "Het doel is niet overleven, maar concurreren in de Champions League" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·13 de septiembre de 2024

Priske: "Het doel is niet overleven, maar concurreren in de Champions League"

Imagen del artículo:Priske: "Het doel is niet overleven, maar concurreren in de Champions League"

Nu de selectie compleet is en het speelschema in zowel de Eredivisie als de Champions League bekend is, wordt er terecht gevraagd of dit nog iets betekent voor de doelstelling van Feyenoord in het huidige seizoen. Volgens Brian Priske is dit echter niet het geval. De trainer weet in welke situatie Feyenoord ziet en wil op alle vlakken meedoen.

"Ik weet de doelstelling en die is niet veranderd", vertelt Priske stellig op de persconferentie van vanochtend. "We blijven Feyenoord en gaan vechten voor de prijzen in Nederland. We willen ook competitief zijn in de Champions League, we gaan de selectie verder ontwikkelen en meer waarde creëren voor de club. Dat zijn dezelfde doelen als die we twee maanden terug hadden."


OneFootball Videos


De Deen wil de fans alvast waarschuwen als het gaat om Europese successen. "Het doel is niet overleven, maar concurreren in de Champions League. Ik zag veel data van de loting en dat wij misschien wel de lastigste hebben, maar ik zie dat als een hele mooie uitdaging. Er komen goede wedstrijden in De Kuip en ook mooie, maar lastige wedstrijden op vreemde bodem. We kunnen er veel van leren. Het is een lastige uitdaging, maar ook een goede."

Uitwedstrijd in Groningen

Eerst moet Feyenoord zaterdag naar Groningen voordat het donderdag kan aantreden tegen Bayer Leverkusen. In de Euroborg staat een fris en jong elftal te wachten op de Rotterdammers. "Het wordt zeker een moeilijke. Ik heb veel gehoord van de stafleden die er veel zijn geweest en ze in de afgelopen tijd hebben gevolgd. Ze zijn nog ongeslagen in de competitie, spelen goed voetbal en hebben een goede trainer. Het wordt zeker een moeilijke wedstrijd, omdat de internationals ook pas net terug zijn."

"We moeten die uitdaging accepteren en gewoon goed performen. Het zijn zeker drie punten die we willen meenemen." De schorsing van Ramiz Zerrouki zorgt voor een uitdaging, maar niet voor een probleem. "We hebben veel goede middenvelders met Quinten, Gjivai en Antoni. Hwang en Calvin zijn niet beschikbaar, dus we moeten kijken hoe we het opvullen. Maar ik ben ervan overtuigd dat het goed gaat komen. We kunnen het middenveld op meerdere manieren invullen, zoals bijvoorbeeld een 3-4-3."

Ver detalles de la publicación