Kein Geloel: ''Nu begint het pas...écht'' | OneFootball

Kein Geloel: ''Nu begint het pas...écht'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·13 de septiembre de 2024

Kein Geloel: ''Nu begint het pas...écht''

Imagen del artículo:Kein Geloel: ''Nu begint het pas...écht''

Het voelt een eeuwigheid geleden dat we Feyenoord in actie zagen. En dus voelt ook de periode dat het allemaal nog niet zo liep zoals we hoopten ook een tijdje terug. Wat dat betreft voelt de aanstaande wedstrijd tegen Groningen toch als een schone lei.

Ondertussen hebben we onze internationals - die gevoelsmatig meer vlieguren bij elkaar hebben gemaakt dan ooit - in actie kunnen zien. Of niet. Ivanušec, Hadj Moussa, Osman; we hebben eigenlijk nog geen idee hoe ze ervoor staan. Aan de andere kant zagen we Mitchell 180 minuten de 0 houden voor Costa Rica, gaf Hancko maar weer eens een assist en maakte ook nieuwkomer Hwang degelijke minuten voor Zuid-Korea.


OneFootball Videos


En laten we vooral Ueda niet vergeten. In zijn laatste 13 duels voor Japan: 13 goals. Een groter contrast is er niet. Aan de andere kant van de aardbol raakte Gimenez weinig goeds en is hij ondertussen weer baantjes aan het trekken om van zijn jetlag af te komen. Ueda kan het dus wél. Moet hij, gezien alle omstandigheden, toch niet eens starten in Groningen?

Godzijdank kunnen we eindelijk weer voorbeschouwen. Het wordt gezien de bliksemstart van de promovendus een lastige pot, waar volop ruimte lijkt voor debutanten. We mogen weer. We gaan beginnen: nu écht.

Ver detalles de la publicación