Marciano Vink en Mario Been verwachten 'cru en raar' vertrek bij Feyenoord | OneFootball

Marciano Vink en Mario Been verwachten 'cru en raar' vertrek bij Feyenoord | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·2 de mayo de 2024

Marciano Vink en Mario Been verwachten 'cru en raar' vertrek bij Feyenoord

Imagen del artículo:Marciano Vink en Mario Been verwachten 'cru en raar' vertrek bij Feyenoord
Imagen del artículo:Marciano Vink en Mario Been verwachten 'cru en raar' vertrek bij Feyenoord

© IMAGO

Marciano Vink en Mario Been verwachten dat Timon Wellenreuther na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord. De Duitser heeft bij afwezigheid van Justin Bijlow, die in februari aan zijn kuit geblesseerd raakte, uitstekend gepresteerd voor de Rotterdamse club. Bijlow maakte onlangs echter zijn rentree tegen Go Ahead Eagles (1-3 winst) en de verwachting is dat de 26-jarige sluitpost weer eerste keeper wordt.


OneFootball Videos


"Ik snap het, maar het is wel raar. Wellenreuther heeft fantastisch gekeept. Elke speler die op een bepaalde positie iemand vervangt, en het fantastisch doet, maar dan ook écht fantastich, die blijft staan. Wellenreuther maakte echt het verschil", zei Vink maandag bij het ESPN-programma Voetbalpraat. De analist zegt de keuze om Bijlow een kans op het EK te gunnen, te begrijpen. "Ik snap het voor Bijlow, maar ik vind het wel echt cru en raar."

Mario Been, die ook aanwezig is in de studio, snapt het sentiment van zijn collega. "Het is wel een dingetje. Hij heeft nu laten zien dat het een Eredivisie-waardige keeper is, en zeker ook in de top. Is hij in staat om volgend jaar weer tweede viool te spelen bij Feyenoord? Dat lijkt mij niet, dus er zal iets gaan gebeuren", verwacht Been, die van 2009 tot 2011 hoofdtrainer was bij Feyenoord.

Bijlow speelde tot nog toe liefst 140 duels in het eerste van Feyenoord en hield daarin 52 keer zijn doel schoon. De sluitpost miste echter ook maar liefst 187 wedstrijden voor club en land. De doelman verlengde zijn contract in november tot de zomer van 2026. Wellenreuther, 28 jaar, speelde tot nog toe 39 wedstrijden voor Feyenoord en hield daarin 15 keer de nul. De voormalig jeugdinternational heeft een contract tot medio 2025 en staat onder meer op de radar bij PSV.

Martijn Krabbendam zei eerder deze week dat hij juist hoopt dat Bijlow vertrekt bij Feyenoord. "Ik denk dat het misschien voor Bijlow ook niet verkeerd is", aldus de journalist van Voetbal International. "Hij zit zolang al bij Feyenoord en ging vorig jaar al bijna naar Manchester United. Misschien is het voor zijn eigen ontwikkeling ook wel goed. Weg bij Feyenoord, hij heeft daar al zolang gezeten. Nieuwe omgeving, nieuwe alles. Opgelost."

Ver detalles de la publicación