Newcastle United overweegt Minteh te verkopen: ''Dan is Feyenoord kansloos'' | OneFootball

Newcastle United overweegt Minteh te verkopen: ''Dan is Feyenoord kansloos'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·17 de mayo de 2024

Newcastle United overweegt Minteh te verkopen: ''Dan is Feyenoord kansloos''

Imagen del artículo:Newcastle United overweegt Minteh te verkopen: ''Dan is Feyenoord kansloos''

Het is allerminst zeker dat Yankuba Minteh ook volgend seizoen actief is in het shirt van Feyenoord. Na de gewonnen bekerfinale in De Kuip kwamen er berichten naar buiten dat de Rotterdammers volgend seizoen opnieuw de talentvolle buitenspeler op huurbasis gaan overnemen van Newcastle United. De Engelsen overwegen een andere keuze te gaan maken.

''Newcastle United zit een beetje met de financiële fair play regels, hoorde ik van de week,'' vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast Extra. ''Die gaan misschien wel overwegen om Minteh te verkopen. Dan is Feyenoord kansloos. Dat kunnen ze gewoon niet betalen. Hij is meer dan twintig miljoen euro waard. Dat gaat dan wat worden om hem te vervangen.''


OneFootball Videos


Minteh heeft bij Newcastle United een contract tot de zomer van 2028. De Engelsen zijn tevreden met de ontwikkeling die de Gambiaan in Rotterdam heeft doorgemaakt. In 36 wedstrijden scoorde de buitenspeler elf keer en gaf zes assists. Door zijn goede prestaties in het shirt van de Rotterdammers is er volop interesse ontstaan, waardoor Newcastle United nu flinke winst kan maken op Minteh.

Ver detalles de la publicación