Kylian Mbappé wijst naar Oranje-international: ‘Ik dacht dat hij ons ging vermoorden’ | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 de junio de 2024

Imagen del artículo:Kylian Mbappé wijst naar Oranje-international: ‘Ik dacht dat hij ons ging vermoorden’

Een mooi onderonsje vrijdagavond na afloop van het EK-duel van het Nederlands elftal met Frankrijk (0-0) in de catacomben van de Red Bull Arena in Leipzig. Kylian Mbappé praatten met Georginio Wijnaldum, Xavi Simons en Memphis Depay na over de wedstrijd en gaf eerlijk toe dat hij tijdens de wedstrijd rekening hield met een nederlaag.

Mbappé zat zelf negentig minuten op de bank, nadat hij afgelopen maandag tijdens de openingswedstrijd tegen Oostenrijk zijn neus brak. De Franse vedette analyseerden de wedstrijd na afloop in de catacomben na met Wijnaldum, Simons en Depay, zo blijkt uit beelden van de NOS. Mbappé kent de twee eerstgenoemde Oranje-internationals nog van hun gezamenlijke periode bij Paris Saint-Germain.

Mbappé gaf eerlijk toe dat hij zijn adem twintig minuten voor tijd even inhield toen Simons scoorde. Het doelpunt van de Oranje-international werd uiteindelijk echter afgekeurd vanwege buitenspel van Denzel Dumfries. “Ik dacht dat hij ons ging vermoorden”, zo valt de horen uit de mond van Mbappé.