Joey Veerman: 'Ik word er moe van en het voelt ongemakkelijk' | OneFootball

Joey Veerman: 'Ik word er moe van en het voelt ongemakkelijk' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·14 de junio de 2024

Joey Veerman: 'Ik word er moe van en het voelt ongemakkelijk'

Imagen del artículo:Joey Veerman: 'Ik word er moe van en het voelt ongemakkelijk'

Joey Veerman reageert in een interview met De Telegraaf op de 'geruchten' over een transfer naar Real Madrid. Meerdere Nederlandse prominenten in de voetbalwereld stelden de afgelopen tijd dat de Volendamse middenvelder van PSV zó het stokje zou kunnen overnemen van Toni Kroos, die De Koninlijke na tien succesvolle jaren heeft verlaten en op het EK in eigen land aan zijn laatste kunstje als profvoetballer bezig is.

Begin deze maand schoof Youri Mulder Veerman naar voren als mogelijke vervanger van Kroos op het Madrileense middenveld, in het Ziggo-programma Rondo. Veermans dorpsgenoot Arnold Mühren sloot zich enkele dagen bij Mulder aan: "Daar kun je zo Veerman neerzetten. Die ballen die Kroos geeft, kan hij ook geven. Hij stuurt die sneltreinen voorin zo weg. Helemaal nu er met Kylian Mbappé nog een bijkomt", sprak de Europees kampioen van 1988 tegenover de NOS.


OneFootball Videos


In gesprek met Valentijn Driessen, chef voetbal van bovengenoemde ochtendkrant, zegt Veerman 'best gevleid' te zijn als hij aan de kersvers Champions League-winnaar wordt gelinkt. "Tegelijkertijd word ik er moe van en voelt het ongemakkelijk", voegt de PSV'er daaraan toe. "Vooral omdat ik er iedere keer op moet reageren, terwijl er totaal niets speelt", verduidelijkt de 25-jarige middenvelder. "Ik word ermee geconfronteerd omdat iemand op televisie zegt dat ik daar goed zou passen en een Spaanse krant iets schrijft", aldus Veerman.

Overigens werd Real-trainer Carlo Ancelotti eerder deze week in een video-gesprek in Rondo door presentator Wytse van der Goot op de hoogte gesteld van de tip van de eveneens aanwezige Mulder om Veerman naar Madrid te halen. Het zorgde voor enkele ongemakkelijke blikken, voordat de Italiaanse succestrainer bezwoer 'ernaar te zullen kijken'.

Ver detalles de la publicación