"Je kan niet van hem verwachten dat hij Benfica even overhoop speelt" | OneFootball

"Je kan niet van hem verwachten dat hij Benfica even overhoop speelt" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·23 de octubre de 2024

"Je kan niet van hem verwachten dat hij Benfica even overhoop speelt"

Imagen del artículo:"Je kan niet van hem verwachten dat hij Benfica even overhoop speelt"

Iedereen beseft dat Feyenoord vanavond een bijzondere, maar tegelijkertijd ook erg lastige uitwedstrijd staat te wachten. In het hol van de leeuw genaamd Estádio da Luz worden de Rotterdammers ontvangen door Benfica. Voor Brian Priske en zijn mannen een mooie uitdaging om de 5-0 nederlaag in de voorbereiding goed te maken.

"Bij de vorige ronde tegen Girona vertrokken ze uit Rotterdam met het gevoel dat ze op instorten stonden", begint de Feyenoord-watcher Mikos Gouka in de AD voetbalpodcast. "Het ging slecht in de competitie met moeizame resultaten. Dan zou het in de Champions League vast ook misgaan. Maar ze wonnen bij Girona, wonnen van Twente en spelen een geweldige wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Nu zegt Priske zelf ook dat ze in een flow zitten en Benfica pijn kunnen doen. Dat lijkt mij wel een stapje te ver, want normaal gesproken is Benfica de grote favoriet."


OneFootball Videos


"Voor Feyenoord zou een punt uitstekend zijn, omdat dit gewoon één van de sterke ploegen in de Champions League is". vindt Gouka. "Het zou voor Feyenoord een uitstekend resultaat zijn, maar je bent benieuwd naar de omschakeling of ze de snelheid kunnen benutten die ze voorin hebben. Paixão en Osman moeten het doen op de snelheid. Daar wordt iets van verwacht. Osman speelde wel goed tegen Go Ahead en Girona, maar je kan van hem niet verwachten dat hij Benfica even overhoop speelt."

Vertrouwen opdoen

In aanloop naar een aantal zware wedstrijden in de Eredivisie krijgt Feyenoord vanavond de kans om een gigantische boost in vertrouwen te krijgen. "Als Feyenoord weer goed voor de dag komt, mag je best wel met vertrouwen naar Utrecht kijken. Stel dat ze hier afgepoetst zouden worden, krijg je een paar dagen later weer een zware wedstrijd. Het kan twee kanten opvallen, maar in die hele reeks die we noemden zijn ze natuurlijk geweldig begonnen. Ik denk wel dat dit een belangrijk meetpunt is."

Ver detalles de la publicación