Feyenoord strijdt met zestal clubs om felbegeerd Frans toptalent | OneFootball

Feyenoord strijdt met zestal clubs om felbegeerd Frans toptalent | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·30 de junio de 2024

Feyenoord strijdt met zestal clubs om felbegeerd Frans toptalent

Imagen del artículo:Feyenoord strijdt met zestal clubs om felbegeerd Frans toptalent
Imagen del artículo:Feyenoord strijdt met zestal clubs om felbegeerd Frans toptalent

© IMAGO

Feyenoord heeft zich gemengd in de strijd om Mohamed Boussadia van Lille, zo melden Franse media. De achttienjarige aanvallende middenvelder is op de radar verschenen bij de Rotterdamse club en kan daarnaast rekenen op interesse uit België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Boussadia wordt gezien als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Lille.


OneFootball Videos


Boussadia doorliep de jeugdopleiding van Lille, maar tot op heden kwam het nog niet tot een doorbraak. De spelverdeler met Frans en Algerijnse nationaliteit gooide afgelopen seizoen wel hoge ogen in nationale competitie onder 19, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 6 assists in 23 wedstrijden.

Lille ziet Boussadia nu transfervrij vertrekken, nadat de talentvolle creatieveling besloot om zijn aflopende contract niet te verlengen. Volgens de berichtgeving uit Frankrijk is Feyenoord geïnteresseerd, maar moeten de Rotterdammers wel afrekenen met onder meer AJ Auxerre, Real Betis, Union Sint-Gillis en FC Augsburg.

Het is niet bekend waar de voorkeur van Boussadia ligt. Het toptalent wikt en weegt zijn opties en wil de juiste beslissing maken voor zijn toekomst. Boussadia lijkt een voorkeur te hebben aan een club waar hij snel de kans krijgt om een plek in het eerste elftal te veroveren.

Of Feyenoord zich al concreet heeft gemeld bij het management van Boussadia is niet duidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid zal de jonge middenvelder gehaald worden voor het beloftenteam, dat eerder al werd versterkt met Aleks Zekovic. De zeventienjarige middenvelder is transfervrij overgenomen van Angers SCO.

Ver detalles de la publicación