Feyenoord start onderhandelingen met eerste aanbieding voor 6-voudig international | OneFootball

Feyenoord start onderhandelingen met eerste aanbieding voor 6-voudig international | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·2 de julio de 2024

Feyenoord start onderhandelingen met eerste aanbieding voor 6-voudig international

Imagen del artículo:Feyenoord start onderhandelingen met eerste aanbieding voor 6-voudig international
Imagen del artículo:Feyenoord start onderhandelingen met eerste aanbieding voor 6-voudig international

© IMAGO

Feyenoord heeft zijn pijlen gericht op de komst van Jeyland Mitchell, zo meldde 1908.nl maandagavond. De negentienjarige verdediger staat momenteel onder contract bij LD Alajuelense en heeft al een aanbieding van de Rotterdamse club op zak. Feyenoord is echter niet de enige Europese club met interesse voor Mitchell, die momenteel hoge ogen gooit op de Copa América.


OneFootball Videos


Mitchell streek via Guanacasteca en Liberia uiteindelijk in januari neer bij Alajuelense, dat hem transfervrij overnam. De zesvoudig international van Costa Rica kwam afgelopen seizoen twaalf keer in actie voor de vijfvoudig landskampioen, maar kwam niet tot scoren. Tijdens de eerste seizoenshelft kwam hij eveneens twaalf duels in actie voor Liberia, waarvoor hij één doelpunt maakte.

Feyenoord ziet Mitchell als toekomstig versterking voor het eerste elftal en heeft een concreet aanbod bij de talentvolle mandekker neergelegd. Er zijn volgens diens management ook niet nader genoemde Belgische en Portugese clubs die toenadering hebben gezocht. Daarnaast moeten geïnteresseerde clubs ook nog tot een akkoord komen met Alajuelense, waar Mitchell nog tot medio 2027 onder contract staat.

Er is niet bekend over de vraagprijs die wordt gehanteerd door Alajuelense voor Mitchell. De rechtsbenige stopper vertegenwoordigt volgens het algoritme van FootballTransfers momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 160.000 euro. Enkele maanden hiervoor piekte de martkwaarde van Mitchell op een bedrag van 230.000 euro.

Feyenoord beschikt momenteel met Antef Tsoungui en Thomas Beelen al over twee talentvolle centrale verdediger en heeft daarnaast ook Gernot Trauner en Dávid Hancko nog voor een langere periode onder contract staat. Laatstgenoemde wordt hevig in verband gebracht met een vertrek naar de Europese top, terwijl Beelen na een seizoen al een transfer kan maken naar Wolverhampton Wanderers.

Ver detalles de la publicación