'Feyenoord bereikt akkoord en heeft Mitchell binnen' | OneFootball

'Feyenoord bereikt akkoord en heeft Mitchell binnen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·3 de julio de 2024

'Feyenoord bereikt akkoord en heeft Mitchell binnen'

Imagen del artículo:'Feyenoord bereikt akkoord en heeft Mitchell binnen'

Feyenoord heeft een akkoord bereikt over een transfer van Jeyland Mitchell. De talentvolle centrale verdediger komt over voor een bedrag van 2,5 miljoen euro en zal deze week nog medisch gekeurd worden in Rotterdam. Dit meldt Fabrizio Romano.

Mitchell is met Costa Rica actief op de Copa America en staat onder contract bij LD Alajuelense. De 19-jarige rechtspoot heeft een contract tot medio 2027 en maakt nu de overstap naar Feyenoord. De 1,87 meter lange verdediger wordt gezien als een versterking voor het eerste elftal.


OneFootball Videos


Feyenoord moest de afgelopen periode snel handelen om Mitchell te contracteren. De stadionclub had te maken met concurrentie van diverse Europese topclubs, waaronder Atlético Madrid. Algemeen directeur Dennis te Kloese wist de speler te overtuigen met een goed sportief plan en de club met een fraai aanbod.

Feyenoord maakt van Mitchell de op een na duurste uitgaande transfer van LD Alajuelense. De club die actief is in de Primera División Apertura verkocht alleen Froylán Ledezma voor een hoger bedrag. De spits maakte in het seizoen 1997/1998 voor een bedrag van 4,5 miljoen euro de overstap naar Ajax.

Ver detalles de la publicación