Koeman kiest voor Geertruida tegen Oostenrijk | OneFootball

Koeman kiest voor Geertruida tegen Oostenrijk | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·25 de junio de 2024

Koeman kiest voor Geertruida tegen Oostenrijk

Imagen del artículo:Koeman kiest voor Geertruida tegen Oostenrijk

Lutsharel Geertruida heeft een basisplaats te pakken bij het Nederlands Elftal. Bondscoach Ronald Koeman voert enkele wijzigingen door en dat betekent onder meer dat de verdediger van Feyenoord tegen Oostenrijk aan de aftrap verschijnt. De geboren Rotterdammer begint als rechtsback en dat gaat ten koste van Denzel Dumfries.

Dit weet Voetbal International te melden. Geertruida krijgt aanvallend aan de rechterkant niet te maken met Jeremie Frimpong. De twee hadden tijdens de voorbereiding op het EK een uitstekende klik met elkaar, maar Koeman kiest ervoor om met Donyell Malen te beginnen als vleugelaanvaller. In de aanval blijft Koeman vertrouwen houden in Memphis Depay. De transfervrije aanvaller start in de spitspositie.


OneFootball Videos


Verder valt op dat Xavi Simons niet op het opstellingsformulier staat. Koeman kiest tegen Oostenrijk voor een middenveld met Joey Veerman, Jerdy Schouten en Tijjani Reijnders. De speler van AC Milan begint als aanvallende middenvelder in het Olympiastadion Berlijn. Oud-Feyenoorder Stefan de Vrij vormt samen met aanvoerder Virgil van Dijk de centrale verdediging.

Gernot TraunerDe verdediger van Feyenoord begint op de bank bij Oostenrijk. Trauner is niet fit genoeg om minuten te maken en is ook een twijfelgeval voor de achtste finale. Trauner heeft een blessure opgelopen aan zijn bovenbeen.

Ver detalles de la publicación