Fenerbahçe Ve Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'nün Transferi Konusunda El Sıkıştı | OneFootball

Fenerbahçe Ve Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'nün Transferi Konusunda El Sıkıştı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·30 de junio de 2024

Fenerbahçe Ve Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'nün Transferi Konusunda El Sıkıştı

Imagen del artículo:Fenerbahçe Ve Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'nün Transferi Konusunda El Sıkıştı

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Atletico Madrid Çağlar Söyüncü transferi için anlaşmaya vardı.

Çağlar Söyüncü resmi imza ve sağlık kontrolü için İstanbul'da. İmzalar atıldıktan sonra başarılı savunmacı takıma katılacak. Söyüncü, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe formasını terletmişti.


OneFootball Videos


Çağlar Söyüncü Kimdir?

23 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Çağlar Söyüncü, altyapı kariyerinde Menemen Belediyespor ve Bucaspor'da top koşturdu.

Profesyonel futbol kariyerine Aliağa FK'da start veren Çağlar Söyüncü daha sonra Altınordu FK, SC Freiburg, Leicester City ve Atletico Madrid kadrolarında da yer aldı.

A Milli Takımımız'da 55 maçta görev yapan Çağlar Söyüncü bu karşılaşmalarda 2 gollük katkı sağladı. U-21 Milli Takımımız'da 1 karşılaşmada forma giyen başarılı savunmacı, U-20 ve U-19 Milli Takımımız'da 3'er karşılaşmada süre buldu. U-18 Milli Takımımız'ın formasını ise 1 kez giydi.

Kariyerinde en fazla maça Leicester City formasıyla çıkan Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibinin formasını 132 karşılaşmada terletti. Freiburg'da 55 maçta görev yapan Çağlar, Altınordu FK formasıyla 40 maçta sahne aldı. Başarılı savunmacı, Leicester City'nin U-21 Takımı'nda ise 3 maçta görev yaptı.

Çağlar'ın piyasa değeri 22 milyon Euro olarak gösteriliyor.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Ver detalles de la publicación