Trabzonspor, Attila Szalai'yi Gündemine Aldı | OneFootball

Trabzonspor, Attila Szalai'yi Gündemine Aldı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·2 de julio de 2024

Trabzonspor, Attila Szalai'yi Gündemine Aldı

Imagen del artículo:Trabzonspor, Attila Szalai'yi Gündemine Aldı

Ajansspor'da yer alan habere göre; Süper Lig devi Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine bir dönem Fenerbahçe forması giyen Attila Szalai'yi aldı. Detaylar...

Süper Lig devi Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamasına devam ediyor. Üst üstte yaptığı transferlerle takımı yenilemeye devam eden Bordo-Mavili ekip bu sefer savunma için Attila Szalai'yi gündemine aldı. Detaylar...


OneFootball Videos


Trabzonspor devreye girdi

61Saat'te yer alan habere göre; Türkiye'de bir dönem Fenerbahçe forması giyen Attila Szalai'yi gündemine alan Trabzonspor'un, araştırmalarına başladığı öğrenildi. Sol stoper oynayan Szalai'nin Denswil'in ayrılık durumuna göre transferinin ciddileşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'den gitmişti

Fenerbahçe'nin Almanya'nın Hoffenheim takımına 12.3 milyon Euro bonservis bedeliyle sattığı Attila Szalai, Freiburg'a kiralık olarak gitmişti. Tekrardan Hoffenheim'e dönen Macar savunmacı, Almanya'da umduğunu bulamadı ve ayrılmak istediği de iddia edildi.

Szalai, Avrupa Şampiyonası'nda Macaristan formasıyla 2 maçta görev aldı.

Attila Szalai Kimdir?

20 Ocak 1998 tarihinde Budapeşte'de dünyaya gelen Attila Szalai, altyapı kariyerinde Godi SE, Vac FC, Kubala Akademia ve AKA Rapid Wien'de top koşturdu.

Profesyonel futbol kariyerine SK Rapid Wien II'de start veren Szalai daha sonra Mezokövesd Zsory FC, Apollon Limassol ve Fenerbahçe kadrolarında da yer aldı.

Macaristan U-21 Milli Takımı'nda görev yaptığı 18 maçta 2 gol kaydetti. Attila Szalai, Macaristan U-19 Milli Takımı formasını 13 maçta terletti. Macaristan U-16 Milli Takımı'nda ise 1 maçta süre aldı. Macaristan A Milli Takımı adına 46 müsabakaya çıktı.

Ver detalles de la publicación