Fenerbahçe, 6 Önemli Oyuncunun Peşinde | OneFootball

Fenerbahçe, 6 Önemli Oyuncunun Peşinde | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·22 de junio de 2024

Fenerbahçe, 6 Önemli Oyuncunun Peşinde

Imagen del artículo:Fenerbahçe, 6 Önemli Oyuncunun Peşinde

Yeni sezona Mourinho önderliğinde muhteşem bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe'de kollar sıvandı. Tecrübeli teknik adamın yanı sıra sportif direktör Mario Branco'nun da büyük bir transfer operasyonu için mesai yürüttüğü öğrenildi...

Fenerbahçe transferde aksiyon almaya başlıyor. Levent Mercan’ı açıklayan sarı-lacivertliler yurt dışı çalışmalarına ağırlık verdi. Başkan Ali Koç, Teknik Direktör Jose Mourinho, Yönetici Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco yönetiminde ilerleyen transferde 6 farklı yıldız için büyük bir operasyon yapıldığı belirtiliyor...


OneFootball Videos


Fenerbahçe'nin orta sahadaki öncelikli hedeflerinden biri Casemiro. Tecrübeli yıldız, Brezilya Milli Takımı’nda yıllarca Fred ile birlikte forma giydi. Kırmızı Şeytanlar’ın gözden çıkardığı Casemiro’ya başta Suudi Arabistan’dan olmak üzere birçok ülkeden ilgi olsa da sarı-lacivertiler Fred ve Mourinho etkeni ile oyuncuyu ikna edebileceğini düşünüyor.

Öte yandan Kanarya’nın Manchester United’dan peşinde olduğu bir isim daha var. Jose Mourinho, eski öğrencisi Victor Lindelöf'ü kadrosunda görmeyi çok istiyor. Fanatik'te yer alan haberde İngiliz devinin satış listesinde yer alan İsveçli stoper için İngiliz ekibine 10 milyon euro'luk ilk teklif yapıldığı ve pazarlıkların başladığı iddia edildi. Inter’in de peşinde koştuğu yıldız savunmacı için Mourinho’nun da bizzat devrede olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe’nin Suudi Arabistan'ın Riyad şehrindeki durağı ise Al-Nassr olacak. Arabistan ekibi, takımın iki yıldızı Sadio Mane ve Talisca’yı gözden çıkardı. İki futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerde yeni sezonda kadroda düşünülmediklerinin iletildiği kaydedildi. Al-Nassr, yüksek maaşları nedeniyle ayrılmaya sıcak bakmayan yıldızları, maaşlarının büyük bölümünü karşılayıp kiralık olarak göndererek ikna etmeye çalışıyor.

Mourinho, hem Mane’yi hem de Talisca’yı Fenerbahçe’de görmeyi çok istiyor. Yönetim ve Branco, Al-Nassr ile iki yıldız arasındaki görüşmeleri yakından takip ediyor. Sarı-lacivertliler eğer planladığı gibi Mane ve Talisca’yı kiralayabilirse, diğer transferlere daha fazla bütçe ayırabilecek.

Madrid şehrinde ise hedef Atletico'nun iki yıldızı... İspanya Milli Takımı ile EURO 2024’te mücadele eden Alvaro Morata, kulübünün forvet arayışından duyduğu rahatsızlığı açıkça dile getirmiş ve ayrılmayı düşündüğünü ifade etmişti. Tecrübeli oyuncu için Fenerbahçe’nin yanı sıra Milan da devrede.

Atletico’nun kadroda düşünmediği Felix ise geçen sezon kiralandığı Barcelona’da kariyerine devam etmek istiyor. Ancak İspanyol devinin ekonomik sıkıntıları nedeniyle bunun gerçekleşmesi kolay değil. Fenerbahçe ise menajer Jorge Mendes ve Jose Mourinho faktörüyle Portekizli yıldızı ikna edebileceğine inanıyor...

Ver detalles de la publicación