Çağlar Söyüncü İle Anlaşma Sağlayan Fenerbahçe'de Sıra Atletico Madrid'e Geldi | OneFootball

Çağlar Söyüncü İle Anlaşma Sağlayan Fenerbahçe'de Sıra Atletico Madrid'e Geldi | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·27 de junio de 2024

Çağlar Söyüncü İle Anlaşma Sağlayan Fenerbahçe'de Sıra Atletico Madrid'e Geldi

Imagen del artículo:Çağlar Söyüncü İle Anlaşma Sağlayan Fenerbahçe'de Sıra Atletico Madrid'e Geldi

Sezonun yarısını F.Bahçe'de kiralık geçiren Çağlar, bir kez daha Sarı-Lacivertliler'e ‘evet' dedi. Kiralama bedeli olarak 2 milyon euro ödeyen Kanarya, bu kez bonservisi için daha fazlasını kasadan çıkartacak.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun devre arasında olduğu gibi başarılı stoper Çağlar Söyüncü'yü yeniden kadrosuna katıyor. 6 ay önce takıma kiralık gelen milli futbolcu, bonservisiyle gelme teklifine de 'evet' dedi. Çağlar'ın bu cevabı Fenerbahçe taraftarını oldukça mutlu etti. Ancak işler bir önceki transfer döneminde olduğu gibi yine karmaşık. Futbolcu ile anlaşma yapılsa da İspanyol devi Atletico Madrid'in bonservis inadı var. Sarı-Lacivertliler, 2 milyon euro ücretle kiraladığı Çağlar Söyüncü için bu kez daha fazla para harcayacak.


OneFootball Videos


PİYASASI 10 MİLYON EURO

Temmuz 2023'te Çağlar'ı bedelsiz olarak kadrosuna katmayı başaran İspanyol devi, 2027'ye kadar kontratı olan milli futbolcudan gelir sağlayacak. 28 yaşındaki başarılı stoperin piyasa değeri 10 milyon euro'ya kadar geriledi. Atletico'nun beklentisi ise 12 milyon euro seviyelerinde. A.Madrid'in hocası Diego Simeone Çağlar'ı kadroda düşünmüyor. Fenerbahçe cephesi de bunu koz olarak kullanıp 5-6 milyon bandına bu transferi sonuçlandırmayı hedefliyor. Bazı bonus maddeleriyle Madrid ekibinin ikna olma ihtimali kuvvetli görülüyor. Bu arada Çağlar'ın da Portekizli ünlü Teknik Direktör Jose Mourinho ile çalışmayı çok istediği gelen bilgiler arasında...

(Kaynak/Akşam)

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Ver detalles de la publicación