Fabrizio Romano komt met verrassende onthulling over functie Erik ten Hag | OneFootball

Fabrizio Romano komt met verrassende onthulling over functie Erik ten Hag | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·15 de octubre de 2024

Fabrizio Romano komt met verrassende onthulling over functie Erik ten Hag

Imagen del artículo:Fabrizio Romano komt met verrassende onthulling over functie Erik ten Hag
Imagen del artículo:Fabrizio Romano komt met verrassende onthulling over functie Erik ten Hag

© IMAGO

Erik ten Hag heeft de laatste weken vaak te kennen gegeven aan de Engelse media dat hij niet bang is voor een ontslag bij Manchester United na de dramatische seizoenstart. Die overtuiging van de oefenmeester blijkt terecht, zo weet transfermartkexpert Fabrizio Romano.


OneFootball Videos


Manchester United bekleedt momenteel een veertiende positie in de Premier League met acht punten uit zeven gespeelde duels. Ook de start op het Europese toneel is niet best. In de eerste twee wedstrijden in de Europa League werden slechts twee punten behaald. Op Old Trafford werd het 1-1 tegen FC Twente en in de uitwedstrijd tegen FC Porto speelden Ten Hag en consorten ternauwernood met 3-3 gelijk.

Manchester United houdt vol dat Erik ten Hag nooit dicht bij een ontslag was afgelopen week

- Fabrizio Romano

Het bestuur van the Red Devils heeft zodoende in de week na de wedstrijden tegen FC Porto en Aston Villa (0-0) topoverleg gevoerd omtrent de positie van Ten Hag. Een ontslag is echter nooit besproken, zo stelt transfermarktexpert Romano in een video op zijn YouTube-kanaal. “Ten Hag heeft geen officiële communicatie gekregen vanuit het bestuur van Manchester United dat hij mocht aanblijven. Het bestuur van Manchester United heeft namelijk nooit het gevoel gehad dat ze hem dit moesten vertellen”, aldus de Italiaanse journalist.

De stoïcijnse houding van Ten Hag, zonder enige blijk van vrees te laten zien aan de buitenwereld wat betreft zijn functie, is dus gerechtvaardigd. Wat is dan precies wel besproken in de bestuurlijke beraadslaging? Romano geeft tekst en uitleg: “Daarin hebben ze de situatie besproken, de problemen die ze hebben bij Manchester United. Het slechte begin in de Premier League en de Europa League. Manchester United houdt vol dat hij (Ten Hag, red.) nooit dicht bij een ontslag was afgelopen week. Ze hebben zijn positie wel besproken, maar een ontslag had daar nooit uit kunnen volgen.”

Manchester United krijgt zaterdagmiddag bezoek van Brentford in de Premier League. Vijf dagen later gaan the Mancunians op bezoek bij Fenerbahçe in de Europa League. In het Europese toernooi staat United momenteel op de 21ste plaats. Die plaats zou betekenen dat de gevallen topclub play-offs moet spelen om de achtste finale te bereiken.

Ver detalles de la publicación