Excelsior bevestigt terugkoopoptie Feyenoord voor Groen | OneFootball

Excelsior bevestigt terugkoopoptie Feyenoord voor Groen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·16 de julio de 2024

Excelsior bevestigt terugkoopoptie Feyenoord voor Groen

Imagen del artículo:Excelsior bevestigt terugkoopoptie Feyenoord voor Groen

Feyenoord heeft Nesto Groen afgelopen week verkocht aan Excelsior. De stadsgenoot wil geen mededelingen doen over de hoogte van de transfersom, maar bevestigt wel dat de stadionclub een terugkoopoptie heeft bedongen. Groen maakte tijdens de verloren oefenwedstrijd tegen AZ zijn officieuze debuut.

Groen speelde een helft mee en zag de Alkmaarders met een 8-0 overwinning van het veld stappen. Voor de negentienjarige spits een pijnlijke middag. "Ja, dit was wel heel erg extreem natuurlijk. Ik heb gemerkt dat de overstap van de beloften van Feyenoord naar de senioren groot is. Best confronterend, ik heb nog stappen te zetten en dat is ook logisch volgens mij."


OneFootball Videos


"Gelukkig krijg ik bij Excelsior de tijd om te wennen en krijgt talent de kans om zich te ontwikkelen," vervolgt Groen zijn verhaal in het Algemeen Dagblad. Hoofdtrainer Ruben den Uil is blij met de komst van Groen. "Dat Nesto zijn doorlopende contract bij Feyenoord opgeeft om bij ons te komen spelen, doe je niet om er financieel beter van te worden. Hij kiest bewust voor een club waar de kans op speeltijd realistischer is."

Martijn Reuser was trainer bij Oranje Onder 18 en werkte met Groen samen. Hij zag toen de potentie, maar Nesto moet wel fysieke stappen maken om in het betaalvoetbal mee te kunnen. "Nesto is echt een killer in de zestien, maar kan ook goed meevoetballen en is tweebenig. Hij heeft echt veel goede basiskwaliteiten, maar door zijn blessuregevoeligheid ook wat inhoud gemist. Aan die fysieke component zal hij moeten werken."

Ver detalles de la publicación