🎥 Ex-speler Club Brugge en Gent doet sociale media ontploffen met heerlijke treffer op EK | OneFootball

🎥 Ex-speler Club Brugge en Gent doet sociale media ontploffen met heerlijke treffer op EK | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·22 de junio de 2024

🎥 Ex-speler Club Brugge en Gent doet sociale media ontploffen met heerlijke treffer op EK

Imagen del artículo:🎥 Ex-speler Club Brugge en Gent doet sociale media ontploffen met heerlijke treffer op EK

Roman Yaremchuk wist vriend en vijand te verbazen met een knappe en belangrijke treffer namens Oekraîne op het EK in Duitsland tegen Slovakije. Daardoor doet zijn land bovendien ook weer helemaal mee in de groep van de Rode Duivels.

Oekraïne had al verloren van Roemenië, dus was het tegen Slovakije eigenlijk verplicht om te gaan winnen om nog kans te maken op een ticket voor de achtste finales. En dus was het alle hens aan dek voor de Oost-Europeanen.


OneFootball Videos


Uiteindelijk was het Roman Yaremchuk die met een knap doelpunt voor het verschil zorgde in de wedstrijd tussen beide landen. En dus ging zijn goal ook vlotjes rond op de sociale media, want ze mocht er meer dan zijn.

Voor Club Brugge is het koren op de molen, want zij kunnen eens te meer hopen dat de marktwaarde van Yaremchuk de lucht in schiet - handig als ze hem deze zomer definitief van de hand zouden doen na zijn uitleenbeurt aan Valencia.

Een bloemlezing van de vele leuke reacties over het knappe doelpunt van Roman Yaremchuk, dat volgens sommigen deed denken aan Dennis Bergkamp op het WK 1998, geven we u dan ook graag mee ter illustratie.

Ver detalles de la publicación