Niet efficiënt maar het kan altijd erger, deze club gaat verassend het minst efficiënte om met hun kansen | OneFootball

Niet efficiënt maar het kan altijd erger, deze club gaat verassend het minst efficiënte om met hun kansen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·23 de junio de 2024

Niet efficiënt maar het kan altijd erger, deze club gaat verassend het minst efficiënte om met hun kansen

Imagen del artículo:Niet efficiënt maar het kan altijd erger, deze club gaat verassend het minst efficiënte om met hun kansen

Efficiënt zijn de Belgen dit EK niet. De Rode Duivels creëren veel kansen maar doen de netten niet altijd trillen.

België heeft na de groepswedstrijden tegen Slowakije en Oekraïne drie punten kunnen bemachtigen. Daarmee staan alle teams in groep E op gelijke hoogte met drie punten. De laatste groepswedstrijd is dus cruciaal.


OneFootball Videos


Willen de Rode Duivels ver geraken in het tornooi zullen ze toch efficiënter moeten omgaan met hun kansen. Bovendien zijn er al drie doelpunten van Romelu Lukaku afgekeurd door de VAR.

Afgelopen twee wedstrijden schoot België maar liefst 34 keer op doel. In die 34 pogingen konden de Rode Duivels slechts twee doelpunten maken. Tielemans en De Bruyne namen deze voor hun rekening.

Toch zijn er nog landen die minder efficiënt zijn. Hongarije, Servië, Kroatië en Frankrijk spelen nog slechter met hun kansen om. Vooral Frankrijk heeft moeite. Uit hun 30 doelpogingen konden de Franse nog geen enkel doelpunt maken.

Het enige doelpunt van Frankrijk was er één die niet door een Fransman gemaakt werd. Frankrijk won met 1-0 van Oostenrijk dankzij een eigen doelpunt van Maximilian Wöber.

Ver detalles de la publicación