Bod van 23 miljoen euro uit Engeland dwingt Ajax en Feyenoord tot actie | OneFootball

Bod van 23 miljoen euro uit Engeland dwingt Ajax en Feyenoord tot actie | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·1 de junio de 2024

Bod van 23 miljoen euro uit Engeland dwingt Ajax en Feyenoord tot actie

Imagen del artículo:Bod van 23 miljoen euro uit Engeland dwingt Ajax en Feyenoord tot actie
Imagen del artículo:Bod van 23 miljoen euro uit Engeland dwingt Ajax en Feyenoord tot actie

© IMAGO

Ajax en Feyenoord zullen snel moeten handelen wanneer zij zich willen verzekeren van de komst van Omari Hutchinson. De twintigjarige aanvaller werd dit seizoen door Chelsea verhuurd aan Ipswich Town, dat volgens Engelse media bereid is om diep in de buidel te tasten voor een langer verblijf van de buitenspeler. De Engelse topclub is naar verluidt niet bereid om mee te werken aan een definitief vertrek.


OneFootball Videos


Hutchinson speelde vanaf 2015 zeven seizoenen in de jeugdopleiding van Arsenal, alvorens hij in de zomer van 2022 transfervrij vertrok naar Chelsea. Na een seizoen in het beloftenteam van de the Blues werd hij afgelopen zomer verhuurd aan Ipswich Town. In de Championship gooide hij hoge ogen en kwam hij in totaal vijftig duels in actie. Hierin wist hij elf keer te scoren en gaf hij zes assists.

De uitstekende prestaties van Hutchinson hebben gezorgd voor veel interesse in de aanvaller. Zo zouden onder meer Ajax en Feyenoord hun oog hebben laten vallen op de komst van Hutchinson, maar hoopt Ipswich Town op de definitieve komst van de Jamaicaans international. De Engelse promovendus wil naar verluidt zijn interesse kracht bij zetten en zou een bod van ruim 23 miljoen euro voorbereiden op Hutchinson.

Het is echter de vraag of Chelsea wil meewerken aan de verkoop van Hutchinson. De talentvolle dribbelaar lag oorspronkelijk nog tot medio 2025 vast op Stamford Bridge, waar hij vorig seizoen debuteerde. Chelsea activeerde echter recentelijk de optie om deze verbintenis met een jaar te verlengen en hierdoor ligt hij nu tot medio 2026 vast.

Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is hierdoor een definitieve transfer van Hutchinson voor Chelsea onbespreekbaar. De Engelse topclub zou echter wel openstaan voor een nieuwe verhuurperiode. Er bestaat echter ook nog een mogelijkheid dat Hutchinson volgend seizoen bij Chelsea blijft, indien de buitenspeler de nieuwe trainer Enzo Maresca weet te imponeren.

Ver detalles de la publicación