Anderlecht zet zinnen op deze Noor als eventuele vervanger voor Thomas Delaney | OneFootball

Anderlecht zet zinnen op deze Noor als eventuele vervanger voor Thomas Delaney | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·19 de junio de 2024

Anderlecht zet zinnen op deze Noor als eventuele vervanger voor Thomas Delaney

Imagen del artículo:Anderlecht zet zinnen op deze Noor als eventuele vervanger voor Thomas Delaney

Anderlecht is zich al flink aan het voorbereiden op volgend seizoen. Paars-wit toont nu ook interesse in een Noorse middenvelder.

Anderlecht greep afgelopen seizoen naast de titel. Het was duidelijk dat paars-wit graag een prijs had gepakt, alleen lieten ze het afweten tijdens de laatste twee speeldagen.


OneFootball Videos


Maar geen tijd te verliezen bij Anderlecht. Jesper Fredberg kondigde al duidelijk aan dat hij weer "agressief" wil zijn op de transfermarkt.

En dat blijkt, want volgens onze informatie toont Anderlecht interesse in een Noorse middenvelder. Joshua Kitolano staat op het verlanglijstje van paars-wit.

De 22-jarige middenvelder speelt momenteel bij Sparta Rotterdam in Nederland. Hij eindigde afgelopen seizoen met zijn club op de achtste plaats in de Eredivisie.

Kitolano speelde vorig seizoen 26 wedstrijden waarin hij vijf keer kon scoren en goed was voor twee assists. Volgens Transfermarkt bedraagt zijn marktwaarde 4,5 miljoen euro.

Hij zou dan Thomas Delaney kunnen vervangen. Anderlecht wil de Deen nog graag een jaartje langer houden, maar een vertrek is helemaal niet uitgesloten.

Ver detalles de la publicación