'Anderlecht wil uitpakken en gaat vol voor ex-speler met grote naam' | OneFootball

'Anderlecht wil uitpakken en gaat vol voor ex-speler met grote naam' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·28 de junio de 2024

'Anderlecht wil uitpakken en gaat vol voor ex-speler met grote naam'

Imagen del artículo:'Anderlecht wil uitpakken en gaat vol voor ex-speler met grote naam'

Anderlecht staat nog voor een heel drukke transferzomer. Na een aantal vertrekken moet de club nu op zoek naar versterking.

Terwijl het EK momenteel volop aan de gang is in Duitsland, bereiden de Belgische clubs zich goed voor op het nieuwe seizoen. Dat start binnen ongeveer een maand al.


OneFootball Videos


Sommige clubs gaan nog heel wat werk hebben. Anderlecht is daar eentje van. De Brusselaars hebben vooral verdedigend en in het middenveld nog versterking nodig.

Het is al wel duidelijk dat Jesper Fredberg weer wil uitpakken deze zomer. Volgens Het Nieuwsblad wil paars-wit doordrukken voor Dennis Praet.

Dat toont ook aan dat het erop lijkt dat Thomas Delaney niet definitief over zal komen van Sevilla. Hij kan voor twee jaar tekenen bij Anderlecht, maar zijn loon zou een probleem vormen.

Dennis Praet is einde contract bij Leicester City, met wie hij afgelopen seizoen naar de Premier League promoveerde. Momenteel wordt zijn marktwaarde door Transfermarkt op vier miljoen euro geschat.

De middenvelder speelde nog 182 wedstrijden voor paars-wit voor hij in 2016 naar het Italiaanse Sampdoria trok voor acht miljoen euro. Nadien kwam hij dus nog bij Leicester City en Torino terecht.

Ver detalles de la publicación