Ajax toont belangstelling voor aanvallende middenvelder, die dolgraag naar Amsterdam wil | OneFootball

Ajax toont belangstelling voor aanvallende middenvelder, die dolgraag naar Amsterdam wil | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·13 de junio de 2024

Ajax toont belangstelling voor aanvallende middenvelder, die dolgraag naar Amsterdam wil

Imagen del artículo:Ajax toont belangstelling voor aanvallende middenvelder, die dolgraag naar Amsterdam wil

Ajax heeft belangstelling voor de Mexicaanse middenvelder Érick Sánchez, zo claimen Mexicaanse media althans te weten. Diario Record pakt donderdagochtend groots uit met het nieuws over de belangstelling die Ajax zou hebben voor de creatieve middenvelder van Pachuca.

Ajax heeft een samenwerkingsverband met Pachuca en hoopt daarvan te kunnen profiteren. Mexicaanse media weten in ieder geval dat Sánchez op de radar van Ajax staat, maar hoe concreet de belangstelling is, is niet duidelijk: "Sánchez is, na meerdere seizoenen een van de belangrijkste spelers in het elftal van Guillermo Almada te zijn geweest, klaar om naar Europa te vertrekken", valt te lezen bij het Mexicaanse medium. "Hij staat op de radar van Ajax."


OneFootball Videos


Een overstap naar Ajax zou op dit moment ook de voorkeur genieten van Sánchez, weet Diario Record. De 24-jarige middenvelder is een van de meest bepalende spelers voor Pachuca, de club waarvoor hij al een aantal jaren speelt en een goed niveau haalt. Sánchez wist in 38 duels 9 keer te scoren en evenveel assists te leveren. Het contract van de rechtspoot loopt nog tot het einde van 2025.

Ver detalles de la publicación