Ajax neemt afscheid van toptalent en houdt ervaren kracht binnenboord | OneFootball

Ajax neemt afscheid van toptalent en houdt ervaren kracht binnenboord | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·1 de julio de 2024

Ajax neemt afscheid van toptalent en houdt ervaren kracht binnenboord

Imagen del artículo:Ajax neemt afscheid van toptalent en houdt ervaren kracht binnenboord
Imagen del artículo:Ajax neemt afscheid van toptalent en houdt ervaren kracht binnenboord

© IMAGO

Ajax gaat langer door met Remko Pasveer, zo meldde De Telegraaf zondagavond. De veertigjarige doelman staat op het punt om zijn aflopende verbintenis te verlengen. Eerder die dag kondigde Gabriel Misehouy zijn afscheid bij de Amsterdamse club aan. Naast de achttienjarige middenvelder vertrekt ook jeugdexponent Ar'jany Martha transfervrij bij de nummer vijf van Nederland.


OneFootball Videos


In Amsterdam beschikte een aantal spelers over een aflopende verbintenis, waaronder Pasveer, Misehouy en Martha. De twee laatstgenoemden kregen aanbiedingen voorgeschoteld, maar besloten hier niet op in te gaan. Misehouy kwam na de stukgelopen onderhandelingen niet meer in actie voor Jong Ajax, terwijl Martha ook uit de gratie raakte bij de hoofdmacht.

Volgens De Telegraaf is Pasveer echter wel dicht bij een langer verblijf bij Ajax. De tweevoudig Oranje-international streek twee jaar geleden neer in Amsterdam, waar hij ruim een jaar eerste keeper was. Na blessureleed moest hij genoegen nemen met een reserverol. Pasveer staat op het punt om zijn verbintenis bij Ajax met een jaar te verlengen.

Gabriel Misehouy: 'Niet wat ik mij had voorgesteld'

Het afscheid van Misehouy komt niet als een verrassing. Club en speler waren lang met elkaar in gesprek, maar kwamen niet tot een akkoord nadat hem naar verluidt dezelfde voorwaarden waren aangeboden als Donny van de Beek. Misehouy nam via een bericht op Instagram afscheid van de fans van Ajax.

"Na twaalf jaar ga ik Ajax verlaten. Het was een moeilijke beslissing, maar moeilijke beslissingen horen bij het leven", schrijft Misehouy. " Ik wil alle trainers, spelers en staf bedanken die een rol hebben gespeeld in mijn ontwikkeling als speler/persoon. Ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die ik in al die jaren heb mogen maken. Ik kwam hier als een kleintje en ga weg als een jonge man."

"Dit is niet het einde dat ik me had voorgesteld, maar alles gaat volgens zijn (ogenschijnlijk Gods, red.) plan, niet het mijne", vervolgt Misehouy zijn bericht. "Ondanks alles wil ik mijn familie en de mensen die me steunen bedanken en ik zal mijn uiterste best doen om jullie trots te maken."

Ver detalles de la publicación