'Vincent Kompany steekt KAA Gent de loef af voor gewilde speler' | OneFootball

'Vincent Kompany steekt KAA Gent de loef af voor gewilde speler' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·29 June 2024

'Vincent Kompany steekt KAA Gent de loef af voor gewilde speler'

Article image:'Vincent Kompany steekt KAA Gent de loef af voor gewilde speler'

KAA Gent heeft dit seizoen de Champions' Play-offs net niet gehaald. Velen verwijten dit aan de winterse vertrekken, waardoor het na de wintermercato een pak minder liep. En dus is het alle hens aan dek richting volgend seizoen. Een mogelijke aanwinst zal alvast niet komen.

Deze winter liet KAA Gent verschillende belangrijke aanvallers vertrekken. Emmanuel Gift Orban en Malick Fofana trokken naar Olympique Lyon en Hugo Cuypers besloot om aan de slag te gaan in de MLS: ferme dompers.


OneFootball Videos


Na deze vertrekken liep het plots een pak minder goed bij de Buffalo's. KAA Gent startte erg goed aan het seizoen, maar haalde uiteindelijk de Champions' Play-offs zelfs niet meer. Wel werd opnieuw Europees voetbal gehaald.

Article image:'Vincent Kompany steekt KAA Gent de loef af voor gewilde speler'

Deze zomer wil KAA Gent weer versterking halen voorin. Andri Gudjohnsen kwam ondertussen al de rangen versterken, maar ook Armindo Sieb stond nadrukkelijk op de radar van de Buffalo's de voorbije weken.

Uitleenbeurt aan Mainz

Armindo Sieb is een 21-jarige aanvaller die speelt bij Greuther Fürth in de 2. Bundesliga. Dit seizoen heeft hij 13 goals gescoord en 3 assists gegeven. KAA Gent zou drie à vier miljoen euro voor hem moeten ophoesten.

Sieb speelde eerder echter al bij Bayern München. Bayern heeft een terugkoopclausule voor de speler en volgens Fabrizio Romano zullen ze daar gebruik van gaan maken, om hem vervolgens meteen uit te lenen aan Mainz.

View publisher imprint