'Verrassing van formaat: JPL-speler die overeenkomst had om naar Club Brugge te trekken, maakt bocht van 180 graden' | OneFootball

'Verrassing van formaat: JPL-speler die overeenkomst had om naar Club Brugge te trekken, maakt bocht van 180 graden' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·8 July 2024

'Verrassing van formaat: JPL-speler die overeenkomst had om naar Club Brugge te trekken, maakt bocht van 180 graden'

Article image:'Verrassing van formaat: JPL-speler die overeenkomst had om naar Club Brugge te trekken, maakt bocht van 180 graden'

Club Brugge zal het niet graag horen. Ngal'ayel Mukau heeft besloten om dan toch niet naar blauw-zwart te trekken. De speler van KV Mechelen zou liever voor een avontuur in het buitenland gaan.

Ngal'ayel Mukau kon afgelopen seizoen heel wat indruk maken bij KV Mechelen. Het 19-jarige talent begon met heel wat invalbeurten, maar werkte zich op tot vaste basisspeler.


OneFootball Videos


Zijn prestaties hebben dan ook heel wat interesse opgewekt. Uiteindelijk leek Club Brugge het met het talent te gaan lopen. Er was al een overeenkomst gevonden.

Blauw-zwart zou zo'n vijf miljoen euro + één miljoen aan bonussen betalen voor de 19-jarige middenvelder. Maar die deal is nu volledig van de baan.

Het Laatste Nieuws meldt dat Mukau alsnog voor een avontuur in het buitenland wil gaan. Parma, dat net is gepromoveerd naar de Serie A, zou een kanshebber zijn.

Malinwa vroeg eerst zes miljoen euro voor Mukau. Zijn marktwaarde wordt volgens Transfermarkt op drie miljoen euro geschat.

View publisher imprint