🎥 Streng of correct? Henry Lawrence krijgt rood van de VAR, bij actie die doet denken aan fout van Brandon Mechele | OneFootball

🎥 Streng of correct? Henry Lawrence krijgt rood van de VAR, bij actie die doet denken aan fout van Brandon Mechele | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·18 August 2024

🎥 Streng of correct? Henry Lawrence krijgt rood van de VAR, bij actie die doet denken aan fout van Brandon Mechele

Article image:🎥 Streng of correct? Henry Lawrence krijgt rood van de VAR, bij actie die doet denken aan fout van Brandon Mechele

Standard Luik speelt momenteel in Kortrijk. De Luikenaars staan met tien man na de uitsluiting van Henry Lawrence.

Standard speelt momenteel op bezoek bij Kortrijk. Dat doen ze met zijn tienen, na de uitsluiting van Henry Lawrence. Dat gebeurde op aangeven van de VAR, want de scheidsrechter gaf eigenlijk maar geel.


OneFootball Videos


Lawrence was een van de verrassingen dit seizoen bij Standard, maar tegen KV Kortrijk ging hij in de fout door stevig op Mounaïm El Idrissy te trappen.

Hij leek er met een gele kaart van af te komen, maar dat was zonder de VAR gerekend. De scheidsrechter herzag zijn mening en deelde uiteindelijk een rode kaart uit.

Standard met zijn tienen, waardoor Ivan Leko niet anders kon dan ingrijpen. hij haalde aanvaller Soufiane Benjdida naar de kant. Hij moest plaats maken voor Boli Bolingoli.

Op sociale media wordt verwezen naar een actie van eerder dit seizoen. Toen deed Brandon Mechele min of meer hetzelfde tegen KV Mechelen, maar hij kreeg geen rood. Wesley Sonck reageerde toen ook al met klare taal op de actie.

View publisher imprint