Van Hanegem blijft kritisch: "Al het voetbal is uit de ploeg verdwenen" | OneFootball

Van Hanegem blijft kritisch: "Al het voetbal is uit de ploeg verdwenen" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·23 September 2024

Van Hanegem blijft kritisch: "Al het voetbal is uit de ploeg verdwenen"

Article image:Van Hanegem blijft kritisch: "Al het voetbal is uit de ploeg verdwenen"

Feyenoord boekte zondagmiddag eindelijk weer eens een broodnodige zege en hield bovendien voor het eerst dit seizoen de nul. Maar dat wil nog niet zeggen dat alles weer koek en ei is. Clubicoon Willem van Hanegem blijft in zijn column in het Algemeen Dagblad zeer kritisch op het spel van de Rotterdammers.

"Bij Feyenoord is al het voetbal uit de ploeg verdwenen", trapte Van Hanegem af. "Ook tegen NAC zag je nauwelijks een fatsoenlijke aanval. Ja, Hwang en Timber zijn goed, maar ik zie verders niets dat lijkt op de vorige seizoenen. Wie denkt dat 2-0 winnen de ommekeer is, vergist zich. Hwang is goed gestart en volgens mij ziet hij ook wel dat het maar een beginnetje is."


OneFootball Videos


Andere spelers halen volgens Van Hanegem nog niet het gewenste niveau. "Santiago Gimenez valt geblesseerd uit, Ayase Ueda scoort meteen, maar daarna zie ik bij hem geen enkel teken dat hij eindelijk over het dode punt heen is. En Igor Paixão heeft nauwelijks nog oog voor medespelers. Die doet alles zelf."

"De backs Gijs Smal en en Jordan Lotomba doen er goed aan om niet al tevreden te zijn met een leuke voorzet. Dat is leuk bij een subtopper, maar niet bij een topclub. Daar ligt de lat hoog en daar kun je beter van worden."

View publisher imprint