Timber valt geblesseerd uit: ''Ik kan nog niet veel zeggen'' | OneFootball

Timber valt geblesseerd uit: ''Ik kan nog niet veel zeggen'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·13 July 2024

Timber valt geblesseerd uit: ''Ik kan nog niet veel zeggen''

Article image:Timber valt geblesseerd uit: ''Ik kan nog niet veel zeggen''

Quinten Timber is geblesseerd uitgevallen bij Feyenoord. De middenvelder keerde terug van een knieblessure en trainde afgelopen week weer voor het eerst mee. Timber moest het duel tegen KRC Genk na een half uur staken.

''Ik kan nog niet veel zeggen'', vertelt Priske in gesprek met Feyenoord ONE over de enkelblessure die Timber heeft opgelopen. ''We moeten afwachten de komende dagen. Ik hoop en denk dat het meevalt.'' Sory Bangoura ging met zijn voet hard op de enkel van Timber staan.


OneFootball Videos


Timber probeerde nog enkele minuten door te spelen, maar kwam er al snel achter dat hij niet meer verder kon. Timber werd vervangen door de talentvolle Milambo en kon wel zelf het veld aflopen. De komende dagen moet er meer duidelijkheid komen.

Internationals

Priske heeft wel genoeg nieuws te melden over de internationals. Santiago Gimenez, David Hancko, Justin Bijlow, Gernot Trauner, Luka Ivanušec en Lutsharel Geertruida sluiten de komende dagen weer aan bij de huidige selectie. ''Ik hoop een aantal van deze spelers klaar te hebben voor de wedstrijd tegen Benfica, dat zou mooi zijn.''

View publisher imprint