'Nottingham Forest ontvangt vanuit 'kamp-Gimenez' groen licht' | OneFootball

'Nottingham Forest ontvangt vanuit 'kamp-Gimenez' groen licht' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·25 August 2024

'Nottingham Forest ontvangt vanuit 'kamp-Gimenez' groen licht'

Article image:'Nottingham Forest ontvangt vanuit 'kamp-Gimenez' groen licht'

Het lijkt erop dat Santiago Gimenez toch de overstap gaat maken naar Nottingham Forest. De club uit de Premier League heeft vorige week de persoonlijke voorwaarden van Gimenez ontvangen. De Engelsen verwachten dan ook dat het bereiken van een definitief persoonlijk akkoord geen problemen gaan opleveren.

Het is nu zaak om met Feyenoord tot een akkoord te komen. Het derde bod bedraagt 33 miljoen euro, inclusief bonussen. Daarnaast bevat het bod nog een doorverkoopclausule. Of de Rotterdammers hiermee akkoord gaan, is afwachten. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft er nooit een geheim van gemaakt open te staan voor de verkoop van de Mexicaan, maar dan moet het juiste bedrag wel op tafel komen.


OneFootball Videos


Dat Nottingham Forest nu wederom vol voor Gimenez gaat, heeft alles te maken met de mislukte onderhandelingen met Arsenal. Eddie Nketiah stond op het punt om de overstap te maken voor een bedrag van dertig miljoen pond, maar een overeenkomst kon niet worden bereikt. De transfer is niet definitief van de baan, alleen voor de Engelsen was dit wel reden genoeg om een derde bod neer te leggen in De Kuip.

View publisher imprint