Timber slechts één helft in actie tegen Duitsland | OneFootball

Timber slechts één helft in actie tegen Duitsland | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·14 October 2024

Timber slechts één helft in actie tegen Duitsland

Article image:Timber slechts één helft in actie tegen Duitsland

Quinten Timber is in de kleedkamer achtergebleven halverwege het duel tussen Nederland en Duitsland. Een vermakelijke wedstrijd was het absoluut niet, want met name de ploeg van Ronald Koeman speelde erg slecht maandagavond. In de tweede helft verzwakte ook het spel van de oosterburen, maar wel werd het beslissende doelpunt gescoord.

Nadat Timber afgelopen vrijdag door De Telegraaf nog werd vergeleken met Johan Neeskens, speelde de middenvelder van Feyenoord maandagavond tegen Duitsland een mindere wedstrijd. Dat deden zijn ploeggenoten echter ook, want op sociale media werd er vol ongeloof gereageerd op het spel van Nederland. Oranje wist zelfs geen één keer op goal te schieten. "Ik schaam me niet snel voor het Nederlands elftal, maar vandaag wel. Het klopt van geen kant. Je kan er een analyse op los laten, maar alles gaat gewoon fout", vertelde Rafael van der Vaart in de rust.


OneFootball Videos


Razendsnel leek Nederland al op achterstand te komen, maar met het nodige geluk liet de VAR weten het niet eens te zijn met het doelpunt. Wat volgde was een helft zonder grote kansen en Oranje lukte het dus zelfs geen één keer om een schot op goal te lossen. Direct na rust werd Timber vervangen voor Mats Wieffer, maar ook dat hielp weinig. In de 64ste minuut maakte Jamie Leweling het enige doelpunt van de avond. Oud-Feyenoorder Lutsharel Geertruida kreeg tien minuten speeltijd van Koeman.

View publisher imprint