Supporters Club Brugge kraken collega's af om hun gedrag richting kampioenenmaker | OneFootball

Supporters Club Brugge kraken collega's af om hun gedrag richting kampioenenmaker | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·19 August 2024

Supporters Club Brugge kraken collega's af om hun gedrag richting kampioenenmaker

Article image:Supporters Club Brugge kraken collega's af om hun gedrag richting kampioenenmaker

Een paar maanden geleden scoorde Denis Odoi nog de treffer in het Lotto Park die later voldoende zou blijken om Club Brugge kampioen te maken. Zondag keerde hij terug naar Jan Breydel na zijn overgang naar Antwerp, maar hij werd er uitgefloten zonder weerga.

Zijn terugkeer naar Jan Breydel op speeldag 4 van het nieuwe seizoen werd allesbehalve een vrolijke hereniging. De wedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp was amper begonnen of er klonk al een luid fluitconcert vanaf de tribunes.


OneFootball Videos


Odoi heeft natuurlijk wel voor de grote vijand Antwerp gekozen, maar de supporters mogen niet vergeten dat het niet helemaal uit vrije wil was. Hij kreeg geen nieuw contract meer bij Club Brugge, want de deal sprong af op de looneisen.

Article image:Supporters Club Brugge kraken collega's af om hun gedrag richting kampioenenmaker

Pas daarna ging Antwerp met hem aan de haal. Odoi, die 2,5 jaar bij Club Brugge speelde en tijdens de Champions' Play-offs nog de cruciale winnende goal maakte op het veld van Anderlecht, werd nu met openlijke vijandigheid ontvangen.

Heel veel kritiek op de kritiek

Hoongelach was dan ook zijn deel, zeker na de tweede gele kaart en rode kaart die hij moest gaan incasseren. Ook toen waren de fans bijzonder luid. Vele andere supporters van blauw-zwart konden het achteraf maar matig appreciëren.

Op de sociale media gingen ze dan ook onderling tekeer. Veel fans stipten aan dat niemand mag vergeten welk belang Odoi doorheen de tijd heeft gehad voor blauw-zwart. We geven jullie graag een bloemlezing aan tweets op X:

View publisher imprint