PSV-fans worden blij van vakantiefoto van transferdoelwit | OneFootball

PSV-fans worden blij van vakantiefoto van transferdoelwit | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·15 June 2024

PSV-fans worden blij van vakantiefoto van transferdoelwit

Article image:PSV-fans worden blij van vakantiefoto van transferdoelwit

Ismael Saibari zou er zomaar voor kunnen zorgen dat Couhaib Driouech binnenkort speler is van PSV. De beide Marrokkaanse voetballers zijn samen op vakantie en plaatsten een zomerse foto.

PSV-watcher RIk Elfrink ziet de foto, maar twijfelt of dit een hint is naar een aankomende transfer. Driouech is momenteel nog speler van het gedegradeerde Excelsior, maar is goed genoeg om in de Eredivisie uit te komen. PSV zou zijn zinnen hebben gezet op de transfer.


OneFootball Videos


Saibari en Driouech lijken het prima met elkaar te kunnen vinden, als we de foto mogen geloven. Volgens Elftink ligt Excelsior nog wel dwars, de Rotterdammers willen hun vleugelaanvaller niet zomaar van de hand doen. De Eindhovenaren zouden een bod van twee miljoen euro hebben gedaan, maar dat is niet genoeg voor Excelsior. Zij zouden bijna het dubbele willen vangen.

Driouech was in de winter dicht bij een overstap naar PSV, maar Excelsior besloot toen niet overstag te gaan. Nu lijkt de transfer een kwestie van tijd. Mogelijk heeft Saibari zijn landgenoot zelfs overtuigd onder het genot van een zomers drankje.

View publisher imprint