Opvallend: Maurice Steijn springt Ruud van Nistelrooij euforisch in de armen | OneFootball

FCUpdate

·12 May 2024

Opvallend: Maurice Steijn springt Ruud van Nistelrooij euforisch in de armen

Article image:Opvallend: Maurice Steijn springt Ruud van Nistelrooij euforisch in de armen

Maurice Steijn en Ruud van Nistelrooij bekijken de wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior zondagmiddag samen in de Grolsch Veste. Na de 5-2 van Sem Steijn sprong Maurice Steijn Van Nistelrooij in de armen.

FC Twente ging na een spectaculaire eerste helft met 5-2 aan de thee. Het vijfde doelpunt van de Enschedeërs werd op slag van rust gemaakt door Sem Steijn, die vanaf de rand van het strafschopgebied hard raak schoot.

Na de treffer van Sem Steijn bracht ESPN zijn vader Maurice Steijn in beeld. De voormalig trainer van onder meer Ajax sprong Van Nistelrooij, momenteel clubloos, euforisch in de armen na het doelpunt van zijn zoon.